Kara Sevda 13. son bölüm fragmanı izle (son bölüm izle) STAR TV

Kara Sevda 13. son bölüm fragmanı izle (son bölüm izle) STAR TV

Kara Sevda 13 bölümün 2. fragmanı yayınlandı. Kara Sevda Selma Hünel kimdir. Peki Kara Sevda son bölümünde neler oldu? Yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın oturduğu..

Kara Sevda 13 bölümün 2. fragmanı yayınlandı. Kara Sevda Selma Hünel kimdir. Peki Kara Sevda son bölümünde neler oldu? Yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın oturduğu,  Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Zerrin Tekindor'un oynadığı Kara Sevda 13 Ocak çarşamba saat 20:00 da Kanal D de. Kara Sevda 13. son bölüm fragmanı izle (son bölüm izle) - Star TV canlı izle 

KARA SEVDA 12. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?
 
Kara Sevda son bölümünde, Nihan’ın “o gece”ye dair sırrını çözebilecek flaşdisklerin Galip’te olduğunu gören Kemal, planlarını değiştirir. Nihan’ı özgürlüğüne kavuşturmak için çok riskli bir yol izlemeye karar verir. Nihan için bütün tehlikeleri göze alır. Nihan ise Kemal’in başının daha fazla belaya girmesini engellemeye kararlıdır. Öte yandan Kemal’in planlarından habersiz, Emir de babasının elindeki flaşdiskleri geri almak için doğru zamanı bekler.
 
Nihan ve Önder, Kemal sayesinde Emir’in hayattaki en zayıf noktasını öğrenir. Nihan Emir’e dair soru işaretlerinin peşine düştüğünde karşısına yepyeni bir sonuç çıkar. Zeynep’i Emir’den korumak için harekete geçer.

Kara Sevda 13 ocak çarşamba saat 20:00 da Kanal D de. Star Tv (Star Tv yi aşağıdaki linkten canlı izleyebilirsiniz.)
Kara Sevda

Kemal, bıçaklanmasında Emir'in parmağı olduğundan neredeyse emindir. Önder'in başına gelen kazanın da onun işi olduğunu düşünen Kemal, Emir'e yaptıklarının bedelini ödetmeye yemin eder. Aynı sırada Nihan, flaş disklerdeki görüntüleri izler ve o geceyi bir kez daha yaşar. Kemal'in başına gelenler aileyi bir araya toplar. Kemal'in başından ayrılmayanlar arasında Asu da vardır. Asu'nun Kemal'le yakınlaşmasını uzaktan izlemek zorunda kalan Nihan'ın kıskançlığı büyür. Kemal'in yanında olmak istediğinde karşılacağı tavırsa kalbini kıracaktır.
http://www.startv.com.tr/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.