Kasaptan Et Alıp Köpekleri Besliyor

Kasaptan Et Alıp Köpekleri Besliyor

Kayseri’den öğretmen kızını ziyaret etmek için zaman zaman Muş’a gelen Abdullah Atalay, sokak köpeklerini kendi elleri ile besliyor.

Sene başında kızının Muş’a öğretmen olarak atanmasından dolayı sık sık Muş’a gelmeye başlayan Abdullah Atalay; kasaplara, tavukçulara giderek et alıp, sokak köpeklerini kendi elleri ile besliyor. 
15-20 günde bir kızını ziyaret etmek için Muş’a geldiğini ifade eden Atalay, “Kayseri’den buraya geldik. Kızım burada öğretmen, ben de zaman zaman kızımı görmeye Muş’a geliyorum. Yaklaşık 6 aydır Muş’a sık sık gidip geliyorum. Haliyle şehiri geziyorum ve tanımaya da başladım. Hayvanlara karşı hassasiyetim var. Kayseri de olduğu gibi burada da geziyorum, araştırıyorum. Nerede sokak köpeği varsa onları kendi ellerimle beslemeye gayret ediyorum. Her ay sokak köpekleri için belli bir bütçe ayırıyorum. Tavukçulara, kasaplara giderek ucuz et satın alıyorum ve bu etleri de sokak köpeklerine veriyorum.”dedi. 

kasaptan-et-alip-kopekleri-besliyor.jpg
İNSANLIK GÖREVİMİZ, HERKES YAPMALI
10 yıldan bu yana sürekli hayvanları beslediğini ifade eden Atalay, “Kayseri’de yaşıyorum ve orada da aynı şekilde köpekleri beslemek için et alıyorum. Muş’a geldiğimde de bunu yaptım, yapmaya da devam edeceğim. Benim tek başıma çabam, sokak köpeklerini doyurmaya yeter mi bilmiyorum ama en azından insanlık görevimi yerine getiriyor, o sahipsiz hayvanların bu soğuk kış günlerinde karınlarının bir nebze de olsa doymasına vesile olduğum için huzur buluyorum. Bu durum hem insani, hem de hayırlı bir iş, herkesten de bu konuda duyarlılık bekliyorum.”şeklinde konuştu.

kasaptan-et-alip-kopekleri-besliyorc.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.