Kasımpaşa Fenerbahçe Maçı Hangi Gün

Kasımpaşa Fenerbahçe Maçı Hangi Gün

Kasımpaşa Fenerbahçe Maçı Hangi Gün Saat Kaçta? Fenerbahçe'nin Lig Maçı Ne Zaman? Spor Toto Süper Ligde 7 puanla zirvede yer alan Fenerbahçe, milli maç arasının ardından ilk maçına çıkıyor.

Kasımpaşa Fenerbahçe Maçı Hangi Gün Saat Kaçta? Fenerbahçe'nin Lig Maçı Ne Zaman? Spor Toto Süper Ligde 7 puanla zirvede yer alan Fenerbahçe, milli maç arasının ardından ilk maçına çıkıyor. FB Kasımpaşa Maçı Saat Kaçta? Kasımpaşa Fenerbahçe Maçı Ne Zaman? Fenerbahçe, Ligin 4. haftasında Kasımpaşa deplasmanına konuk olacak. Kasımpaşa Fenerbahçe Maçı Hangi Gün? Kasımpaşa Fenerbahçe Maçı Hangi Saatte? Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan stadında oynanacak mücadelede Fenerbahçe'nin tek hedefi galip gelmek olacak. FB Kasımpaşa Maçı Hangi Gün? Kasımpaşa Fenerbahçe Maçı Ne Zaman..
 

MAÇ: Kasımpaşa Fenerbahçe

SAAT: 21.00

STAT: Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu

HAKEM: Deniz Ateş Bitnel

YAYIN: Lig TV

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Ligin 4. haftasında Kasımpaşa ile Recep Tayyip Erdoğan Stadında karşılaşacak. 13 Eylül Pazar günü 21.00'da başlayacak bu dev mücadele, Lig TV ekranlarından izlenebilecek. Karşılaşmayı Deniz Ateş Bitnel yönetecek.

MUHTEMEL 11'LER

KASIMPAŞA: Isaksson, Veysel Sarı, Omeruo, Titi, Bozhikov, Tunay Torun, Donk, Castro, Aydın Yılmaz, Scarione, Eren Derdiyok.

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Kadlec, Caner Erkin, Nani, De Souza, Ozan Tufan, Diego, Van Persie, Fernandao.

Spor Toto Süper Ligin ilk 3 maçlık bölümünde 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puan toplayıp, aynı puana sahip Trabzonspor'un averajla önünde yer alan sarı-lacivertliler, Kasımpaşa deplasmanında 3 puan arayacak. 

Süper Lig'de 13 maçtır kaybetmeyen, en son yenilgisini geçen sezonun 24. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği (2-1) karşısında yaşayan Fenerbahçe, yenilmezliğini de korumaya çalışacak.

Kasımpaşa ile Fenerbahçe arasında yarın saat 21.00'de Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak maçı, hakem Deniz Ateş Bitnel yönetecek.

STOPER SIKINTISI

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan savunma oyuncuları Bruno Alves, Abdoulaye Ba ve Simon Kjaer karşılaşmada forma giyemeyecek. 

Teknik direktör Vitor Pereira'nın bu üç futbolcunun yokluğunda yarın stoper mevkisinde Michal Kadlec ve Mehmet Topal ikilisine görev vermesi bekleniyor. 

Portekizli teknik adam, takım kadrosunda bulunan 21 yaşındaki Hakan Çinemre'ye de şans verebilir. Spor Toto Süper Lig'de daha önce hiç görev almayan genç futbolcu, 2013 yılında profesyonelliğe adım attığı sarı-lacivertli formayla sadece Ziraat Türkiye Kupası'nda 2 kez sahaya çıktı.

Alves'in sağ üst ön adalesinde, Ba'nın kasığında, Kjaer'in de ayak bileğinde sakatlığı bulunuyor.

Bu arada sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan Gökhan Gönül, teknik direktör Pereira'nın tercih etmesi halinde forma giyebilecek durumda. Geçen sezondan kalan cezayı tamamlayan Caner Erkin'in de kadroda yer alması bekleniyor. 

Sarı-lacivertlilerin Liverpool'dan kiraladığı Lazar Markovic, ilk kez sarı-lacivertli formayı giymek için Pereira'dan şans bekleyecek.

KASIMPAŞA CEPHESİ

Lige yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay yönetiminde iyi bir başlangıç yaparak ilk 2 maçını kazanan Kasımpaşa da Fenerbahçe karşısında 3 puan hedefliyor.

Son hafta Gençlerbirliği'ne tek golle kaybeden lacivert-beyazlı takımda zorlu maç öncesi 3 eksik var. Orhan Şam, İsmail Ayaz ve Ferhat Kiraz maçta forma giyemeyecek.
 

25. RANDEVU

Fenerbahçe ile Kasımpaşa, lig tarihinde yarın 25. kez karşılaşacak.

İki ekip arasında geride kalan 24 maçtan 19'unu Fenerbahçe, 3'ünü Kasımpaşa kazandı, 2 maç da berabere sonuçlandı.

Fenerbahçe'nin lig maçlarındaki 56 golüne, Kasımpaşa 20 golle yanıt verebildi.

VOLKAN DEMİREL: LİDERLİĞİMİZİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ

Sarı-lacivertlilerin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, FB TV'ye Kasımpaşa maçıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Geçtiğimiz seneden çok daha farklı bir Kasımpaşa ile karşılaşacaklarını vurgulayan Volkan, "Ligde kolay maç kalmadı. Kasımpaşa da lige iyi başladı. Geçen yılla kıyasladığımızda Kasımpaşa'da çok büyük fark var. Daha derli toplu, daha az gol yiyen bir Kasımpaşa var. Bize de her zaman Kasımpaşa sahası uğurlu gelmiştir, hep iyi sonuçlarla ayrılmışızdır. Kasımpaşa karşısında 3 puanı alıp evimize döneceğiz. Lideriz ve liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz."

CANER ERKİN: ARTIK TAKIM OYUNUNU DAHA İYİ OYNUYORUZ

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Caner Erkin de bu sezon takım oyununu iyi oynadıklarını ve çok daha iyisini yapabileceklerini vurguladı.

Ligin zorluğuna da değinen Caner, her maçın çok zorlu geçtiğini belirterek, "Kasımpaşa, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor'u geçtim... Türkiye'de gerçekten maç kazanmak çok zor.  Artık öyle kolay 2-0, 3-0 yapamıyoruz maçı ama çok kaliteli oyunculardan kuruluyuz. Kalitemizi daha da fazla ortaya koymalıyız. Artık takım oyununu daha da iyi oynuyoruz, mücadele ediyoruz ama biz çok çok daha iyisini yapabiliriz" ifadelerini kullandı.
 

ÇALIMBAY'DAN FENERBAHÇE MAÇI AÇIKLAMASI

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'de 13 Eylül Pazar günü karşılaşacakları Fenerbahçe'nin dünya çapında oyunculara sahip olduğunu ancak sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Kulübün Kemerburgaz Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında teknik direktör Rıza Çalımbay ile takım kaptanları Ryan Donk ve Adem Büyük, Fenerbahçe maçıyla ilgili konuştu.

Lige çok iyi başladıklarını belirten Çalımbay, Fenerbahçe'nin kalitesinden bahsederek, şu ifadeleri kullandı:

"Yeni bir takım olduğumuz için milli takım arası bize iyi geldi. Sakat arkadaşlarımız iyileşti. Fenerbahçe maçı çok zor olacak. Türkiye liginin en iyi kadrosuna sahipler. (Fenerbahçe'nin eksiği var) diyorlar ama bence eksiği yok fazlası var. Fenerbahçe'nin Türkiye ligi için fazla bir kadrosu var. Türkiye'yi, Avrupa'yı bırakın dünya çapında oyuncular aldılar. Bu kadroyu Avrupa için kurdular. Bunların bilincindeyiz. Fenerbahçe karşısında kendimize güveniyoruz ve maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız."

Maç boyunca oyun disiplininden kopmamaları gerektiğinin altını çizen tecrübeli teknik adam, "Rakibe dikkat edeceğiz. Önlem alacağımız yerler olacak. Takımıma yürekten inanıyorum. Bu maçtan istediğimiz gibi çıkacağız" dedi.

Fenerbahçe'nin stoperde oynayan oyuncuları Bruno Alves, Abdoulaye Ba ve Simon Kjaer'in sakat olmasının kendileri için avantaj olmadığını savunan Rıza Çalımbay, "Kadlec bence bu oyuncular içinde en hızlı olanı. Bu yüzden bizim için dezavantaj oldu. Mehmet Topal, orada oynayabilir. İki bölgede de çok iyi oynayan bir oyuncu. Fenerbahçe'nin topu kullanabilen stoperleri olacağı için oynayan üç stoperinin olmaması bizim adımıza dezavantaj. Ona göre tedbirimizi alacağız. Fenerbahçe çok akıllı iki stoperle oynayacak" şeklinde konuştu.

Geçen yıla oranla bu sezon savunmanın düzeldiğini aktaran Çalımbay, takım halinde defans yaptıklarını ve bunun faydasını gördüklerini kaydetti.

ADEM BÜYÜK: KAZANAMIYORSAK, KAYBETMEYECEĞİZ

Kasımpaşa'nın tecrübeli futbolcusu Adem Büyük, Fenerbahçe karşısında iyi bir sonuç almak istediklerini dile getirdi.

Zor bir karşılaşma oynayacaklarını ve Fenerbahçe'nin gücünü bildiklerini anlatan Adem, "Maça çok iyi hazırlandık. Önemli olan kazanmak ama Fenerbahçe'nin oyun olarak kalitesi ortada. Bu yüzden kazanamıyorsak, kaybetmeme felsefesiyle oynayacağız" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin stoper bölgesinde yaşadığı sakatlık sıkıntısına da değinen golcü futbolcu "Dezavantaj mı yoksa avantaj mı olur, bilmiyorum. Mehmet Topal'ın kalitesini tartışamayız. Her mevkide oynar. Kadlec de stoperde oynadığı zaman iyi performans gösteriyor. Fenerbahçe'nin bu bölgedeki eksikliğini avantaja çevirmeliyiz. Bu kaliteye sahibiz" diye konuştu.

Lacivert-beyazlıların Hollandalı oyuncusu Donk ise Fenerbahçe'nin çok kaliteli oyunculara sahip olduğunu vurgulayarak, sahadan puan veya puanlarla ayrılmak istediklerini kaydetti.

KASIMPAŞA FENERBAHÇE MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKARILDI

Kasımpaşa Fenerbahçe maçının biletleri ve fiyatları belli oldu. 2015-2016 Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 4. haftasında Kasımpaşa'nın Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıktı.

13 Eylül 2015 Pazar günü, saat 21:00'da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Deniz Ateş Bitnel yönetecek.

Taraftarlar, Kasımpaşa-Fenerbahçe karşılaşmasının biletlerini www.passo.com.tr'den veya Kasımpaşa Stat Gişesinden Passolig kartlarına  dolum yaparak temin edebilecekler.

KASIMPAŞA FENERBAHÇE MAÇI BİLET FİYATLARI

Kale Arkası Açık Tribün: 20 TL
Maraton Açık Tribün: 20 TL
Kale Arkası Kapalı Tribün: 40 TL
Misafir Tribün: 40 TL
Maraton Kapalı Tribün: 60 TL

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.