Abdullah BAYSAL

Abdullah BAYSAL

Kaybedeni Olmayan Yarışma “Ufka Yolculuk”

Değerli Okuyucular

Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından 7.'cisi düzenlenen ve kaybedeni olmayan “Ufka Yolculuk” isimli yarışmanın bu seneki konusu "Güzel Ahlak"

Toplumun en çok şikâyet ettiği, dertlendiği  ve değişim arzu ettiği bir konu aslında.

İşte efendim, gençlerde dejenerasyon var, adap ve terbiye eksikliği var, ailesi bu çocuğa hiç terbiye vermemiş mi… benzeri şikayetleri hep çevremizden duyuyoruz.

O zaman neyi bekliyoruz, haydi hep birlikte el ele verelim ve kötü giden şeyleri iyi ve olumlu yönde değiştirmenin gayreti içinde olalım.

Çorbada hepimizin tuzu olsun.

Bu faaliyeti vesile kılalım ve "Güzel Ahlak" yarışma kitaplarının elden ele dolaşıp okunması için biz de karınca kararınca katkıda bulunalım.

Nasıl mı?

İster öğrencilere kitap alıp hediye edin, isterseniz yarışmayı çevrenize tanıtın.

İslam dünyası üzerinde oynanan oyunları ve yapılan tahribatları, dünya üzerindeki mazlum ve mağdur Müslümanları görüp, oturup ağlamakta fayda yoktur.

Yuvamız zalim ellerce yıkılmışsa yeniden yapacağız.

Kökü diplere, dalları göklere yayılmış ulu ağacımız hain baltalarca kesilmişse dipten çıkan taze ve canlı filizleri sen ben hepimiz korumaya alacağız.

Yaşamak için, sağlık ve esenlik için, huzur ve mutluluk için, dünya ve âhirette ağız tadımız için gözgöz peteklerimizi yeniden yapıp, içlerini binbir çiçekten topladığımız leziz ve şifalı bal damlalarımızla yeniden dolduracağız.

Bunun içinde Ufka Yolculuk yarışması çok güzel bir vesile.

Yarışma kategorileri "İlkokul, Ortaokul ve Lise"

Bilgi İçin:

www.ufkayolculuk.com

Kayıt İçin Web Adresi.

https://www.ufkayolculuk.com/tr/Account/Register

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.