Kışın Termal Mest İle Rahatlığı Yaşayın

Kışın Termal Mest İle Rahatlığı Yaşayın

​Erkek kravat modelleri deneyimsiz gözlere hep aynı gelse de, aslında sürekli olarak değişip yenileniyor.

Mest kullanımı Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)’de kullandığı için sünnettir. Sünnet olduğu bilinci ile mest kullanmak çok güzel olduğu kadar aynı zamanda Müslümanların ibadet hayatlarını kolaylaştırması da ayrı bir ayrıcalıktır.

Peygamberimiz (sav) zamanından günümüze üretildiği kumaştan tutunda değişik modellere kadar mest de farklılaşmalar olmuştur. Bu değişimler mestin daha bilinçli kullanılmasından kaynaklanmaktadır. Çünkü ilk üretilen keçe ve deri mestlerin bazı eksikliklerinin olması mesti kullananları bazı istenmeyen durumlar sebebi ile olumsuz etkilemekteydi. Ayağın terleyip hava almamasından kaynaklanan ıslanması ve üşümesi, kolay hareket edememesi, her ayakkabı ile kullanılamaması ve tek tip model mest çeşidinin olması bu olumsuzlukların en başında gelmektedir.
Termal mest bu eksiklikler, olumsuzluklar ve kullanıcıların istekleri göz önüne alınarak üretilmiş bir mest çeşididir. Termal mest için özel olarak tasarımcılar tarafından eksikliklerin giderilerek en yeni teknoloji kullanılarak üretilmiş modern bir mest çeşidi diyebiliriz.

Termal mestin teknik özelliklerini bilmeyenler yada bu mest çeşidini yeni duyanlar için kısaca anlatalım. Özel elastik bir kumaştan imal edilen Termal mestin en önemli özelliği kumaşı sayesinde ayağı sıcak tutmasıdır. Deri mestlerin ayağı terleterek üşütmesinden gelen şikayetler üzerine termal özellikli kumaştan bu mest çeşidi imal edilmiştir. Yine kumaşının elastikliği sayesinde ayağı saran ama çok sıkmayan Termal mest ayak eklem ve kas ağrılarını da engellemektedir. Ortopedik sorunları olanlar için ve romatizma hastalığı olanlar için bu mest çeşidi özellikle çok kullanışlıdır. Termal mestler numara olarak her ayağa uyumludur ve her tarz ayakkabı ile kullanılabilir. Renk olarak tek tip siyah renkten üretilmektedir.

Termal mestin kullanımı da oldukça kolaydır. Termal mestin kumaşı esnekliğinden dolayı oldukça dayanıklıdır. Termal mestin yanında kullanım talimatlarının nasıl olduğu bir kılavuz bulunmaktadır. Kullanım koşullarında ki gibi ılık sabunlu suyla yıkandığı sürece ve kurutma talimatlarına uyulduğu sürece çabuk yıpranmaz ve uzun süre rahatlıkla kullanılabilir.

Termal mestler her kesimin ve her yaş grubunun kullanılabileceği gibi tasarlanmıştır. Termal mest modelleri ileri yaş gruplarında ki Müslüman kesim için hem ayağa giyip çıkartılması bakımından hem de ayağı sarıp hareketi kolaylaştırması açısından özellikle ortopedik ve romatizmal sağlık sorunları yaşayanlar için en kullanışlı mest modelidir. Sizde termal mest sahibi olmak isterseniz online www.ihvan.com.tr adresinden satın alabilirsiniz. www.ihvan.com.tr/termal-mest.html tıklayın kredi kartına 6 taksitle termal mest satın alın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.