Kısmetse Olur 30 Ekim Final Gecesi

Kısmetse Olur 30 Ekim Final Gecesi

Olayların ardı arkası kesilmeyen Kısmetse Olur 30 Ekim final gecesinde elenen isim belli oldu.

Kısmetse Olur'da bu hafta Kral ve kraliçe seçilen adaylar gelin adaylarından Ayça Beğen, damat adaylarından ise Semih Kurtulmuş olmuştu.Bu haftadan itibaren büyük ödül çiftler arasında seçilen birinci çifte gidecekti.Bu hafta çiftlerden Adnan ve Didem çifti birinci oldu ve büyük ödül ADDİD çiftine gitti.Ödül yemeğine giden Adnan ve Didem çifti romantik dakikalar yaşadı.Adnan Didem'e türkü söyledi.

Kısmetse Olur Evine Onur Demirtaş Veda Etti

Kısmetse Olur evine bu hafta veda eden isim belli oldu.Onur Demirtaş'ın ilk açıklaması:"Ben burada aşkı yaşayamadım.Hazal ile konuştum, beni burdan göndermelerini istedim.Artık bana merhaba diyenle bile kavga etmeye başladım, elenmek istiyorum" oldu.

Gelin adaylarından Ayça ve Gamze'nin adı eleme potasındaydı.Kısmetse olur eleme gecesinde gelin adayları için ikinci eleme turuna gidildi.İkinci turda 5 oyla Gamze'nin adı çoğunluktaydı.

Seda Akyüz'ün açtığı sürpriz zarfta gelinler evi koruma altına alındı.Böylece elenen isim damatlar evinden oldu.Bu isim Onur Demirtaş'tı.Kısmetse Olur'un eski adaylarından Adnan ve Semih'le yakın dostluk kuran Onur aradığı aşkı bulamadan elendi.Eleme gecesinde eleneceği belli olan Onur dostlarından ayrılacağı için göz yaşlarına boğuldu.

Eleme Gecesinde Yaşananlar

Aycan Rabia'nın bir ara Aykut'a aday olduğunu söz konusu etti ve ortalık karıştı.Aykut bunun üzerine Rabia'nın Gökhan'a tekrar aday olmasının, kendisinin Rabia'yı reddettiği için olduğunu iddaa etti.Mehtap ise Rabia ile Gökhan'ın ilişkisini bitiren nedenin Aykut olduğunu söyledi.Gökhan ise son olarak söze girerek Rabia'ya "Semih ile Hazal'ın, Adnan ile Didem'in ilşkisi hakkında konuşmayacaksın" dedi.

Kısmetse Olur final gecesinde Gökhan Rabia için söylenenlere tepki gösterdi.Ayrıca Gökhan Aykut'u "O istediği zaman birine gidip sonra bir neden belirtmeden bırakıp gidebilen bir adam" diyerek eleştirdi.

 

GELİN ve DAMAT ADAYLARI

AYCAN VARIŞ

Yaşı: 22Eğitim Durumu: Üniversite MezunuMemleket: Çorum

AYÇA BEĞEN

Yaşı: 29Eğitim Durumu: İlkokul MezunuMemleket: Elazığ

DİDEM DELEN

Yaşı: 31Eğitim Durumu: Halkla İlişkiler MezunuMemleket: İstanbul

GAMZE GÖKTÜRK

Yaşı: 28Eğitim Durumu: Grafik Tasarım ÖğrencisiMemleket: Ankara

HAZAL BABALIK

Yaşı: 20Eğitim Durumu: Marmara Üniv.Memleket: Rize

NAZLI CEYLAN

Mesleği: Anaokulu öğretmenliği okuyorMemleket: TrabzonYaşadığı Şehir: İstanbul

MEHTAP TAŞKIRAN

Yaşı: 31Eğitim Durumu: Üniversite MezunuMemleket: Yozgat

RABİA KARACA

Yaşı: 22Eğitim Durumu: Oyunculuk MezunuMemleket: İzmir

ADNAN KIZILTAŞ

Yaşı: 24Mesleği: TercümanMemleket: Kars

AYKUT ALAGÖZ

Yaşı: 27Mesleği: Fitness AntrenörüMemleket: İstanbul

GÖKHAN SARA

Yaşı: 26Mesleği: Otomotiv Sektöründe İşletmeciMemleket: Rize

ONUR DEMİRTAŞ

Yaşı: 25Mesleği: Güvenlik Firması SahibiMemleket: Trabzon

SEMİH KURTULMUŞ

Yaşı: 25Mesleği: Giyim Mağazası SahibiMemleket: Tekirdağ

METEHAN KARAHAN

Yaşı: 23Mesleği: Web TasarımcıMemleket: İstanbul

ŞAHİN NART

Yaşı: 24Mesleği: Satış DanışmanıMemleket: İstanbul

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.