Kız Kardeşiyle Evlenen Adamın 2 Yüzlü Çocukları

Kız Kardeşiyle Evlenen Adamın 2 Yüzlü Çocukları

İngiltere basınından edinilen bilgiye göre, Edward Mordrake 19. yüzyılda yaşamış kral ailesinin bir ferdidir ve iki yüzlüdür. O nadir rastlanılan genetik bozukluk nedeniyle iki yüze sahipti. Edvardın ikinci yüzü yeme ve konuşmak özelliğine sahip değildi.

İngiltere basınından edinilen bilgiye göre, Edward Mordrake 19. yüzyılda yaşamış kral ailesinin bir ferdidir ve iki yüzlüdür. O nadir rastlanılan genetik bozukluk nedeniyle iki yüze sahipti. Edvardın ikinci yüzü yeme ve konuşmak özelliğine sahip değildi. Garip olan şudur ki, Edward’ın başının arkasındaki ikinci yüzü Edward’ın asıl yüzüne benzemiyordu. Öyle ki, Edward güldüğü zaman, onun ikinci yüzü üzgün oluyordu. Doktorlar Edward’ı tedavi etmeye çalışsa da, kimse onu ikinci yüzünden kurtarmaya cesaret edemedi. Edward, ikinci yüzünü "şeytani yüzü" olarak nitelendiriyordu ve doktorlara onu bu şeytani yüzden kurtarmaları için yalvarıyordu. 

Edward‘ın herhangi hastalığı yoktu, zihinsel olarak da normal insan gibiydi. Edward ikinci yüzünün, gece uyurken bazı kötü işler yapmasını kulağına fısıldıyordu. 
Edward 23 yaşında intihar ederek, yaşamına son verdi. İnsanlar Edward’ı gördüğü zaman garip tepkiler verdiğinden, Edward çok az topluma karışıyordu. 

2006 yılında Edward’ın torunlarından alınmış DNA testinden sonra doktorlar, “büyük olasılıkla, eskiden yargıçların gücün başkalarının eline geçmemesi için kardeşler arası evlilikyaptırmaları yüzünden” böyle birşeyin yaşanmış olabileceğini söylediler. Öyle ki, kendi kardeşleri ile evlenmiş insanların evladlarında genetik bozukluğun oluşma olasılığı oldukça yüksek. 
Günümüzde dünyada birkaç kişinin başında iki adet yüzü var. Ama Edward’ın tam başının arkasında, üzgün ve mutlu olma yeteneğine sahip ikinci bir yüze sahip olması onu, herkesten farklı yapıyordu.


kiz-kardesiyle-evlenen-adamin--yuzlu-cocuklari-.jpgkiz-kardesiyle-evlenen-adamin--yuzlu-cocuklari--001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.