Kocaelispor, Giresunspor ile 24. randevuda!

Kocaelispor, Giresunspor ile 24. randevuda!

Trendyol 1. Lig 13. hafta mücadelesinde Kocaelispor deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak. İşte maç öncesi son bilgiler...

Ligde topladığı 26 puan ile 2. sırada bulunan Kocaelispor deplasmanda 9 puan ile 17. sırada düşme hattında bulunan Giresunspor ile karşılaşacak. Karşılaşma 25 Kasım Cumartesi saat 19.00'da Çotanak Stadyumu'nda oynanacak.

24. RANDEVU

Kocaelispor ve Giresunspor daha önce 23 maçta karşı karşı karşıya geldi. 10 maçı Giresunspor kazanırken 8 maçı Kocaelispor kazandı. 5 maç ise berabere bitti. İki takım arasında en son oynanan mücadele 27 Eylül 2018 tarihinde Türkiye Ziraat Kupası 3. Tur mücadelesinde olmuş ve Giresunspor sahadan 3-2 galip ayrılmıştı. Kocaelispor'un gollerini Burak Süleyman ve Hamza Mutlu kaydetmişti.

KOCAELİSPORDA SAKAT VE CEZALI YOK

Körfez Brunga Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren Kocaelispor'da sakatlığı geçen Fofana'nın antrenmanlara dönemsi ile takımda eksik oyuncu kalmadı. Bu sezon 3 sarı kart gören Oğuz Ceylan ve Burak Öksüz kart sınırında bulunan oyuncular.

GİRESUN KÜME DÜŞME HATTIN KURTULAMIYOR

Transfer yasağı olduğu için kadrosuna yeni oyuncu katmayan Giresunspor bu 2 galibiyet 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı ve 9 puan ile 17. sırada düşme hattında yer aldı. Alt sıralardan bir türlü kurtulamayan Giresunspor'da teknik direktör Mustafa Kaplan ile 25 Ekimde yollar ayrılmış ve Mehmet Birinci ile yola devam edilmişti. Mehmet Birinci yönetiminde Giresunspor 3 maça çıkarken 1 beraberlik 1 galibiyet 1 mağlubiyet aldı ve 4 puan toplayabildi.

KOCAELİSPOR'DA NAMAĞLUP VE GALİBİYET SERİLERİ DEVAM EDİYOR

Kocaelispor 3. hafta Altay maçıyla birlikte tam 10 maçtır mağlubiyet yaşamadı. Yeşil Siyahlılar son 2 maçını da kazanırken Giresunspor karşısında da kazanarak galibiyet serisini devam ettirmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.