Konyaspor’daki Kötü Gidişat Sırbistan’da Yankı Buldu

Konyaspor’daki Kötü Gidişat Sırbistan’da Yankı Buldu

Konyaspor’daki kötü gidişat Sırbistan’da yankı buldu. Stanojevic’in ülkesindeki bir internet sitesi, 49 yaşındaki hocanın takımıyla golü ve galibiyetinin olmadığı, yönetimin yedek kulübesini değiştirebileceğini yazdı.

Sırbistan internet sitesi 24sedam, Aleksandar Stanojevic’in Türkiye’deki durumunu yakından takip ediyor. Sitede geçen haftaki Fenerbahçe yenilgisi sonrası Stanojevic için Giresunspor maçının önemi vurgulanmış, Stanojevic’in takımının hiçbir maçta gol atmadığının altı çizilmişti.

Pazar günkü maçta beraberlik sonrası takımın kötü gidişatının devam ettiği belirtilen sitede önemli ifadeler kullandı.

Stanojevic, Konyaspor taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı başlığıyla yazılan haberde, “ Stanojević ilk kez yenilgiden kaçındı, ancak Konya taraftarları yine hayal kırıklığına uğrattı. Aleksandar Stanojević'in Konya'ya gelişinden bu yana bu takım ligde ne galibiyet ne de gol gördü. Giresunspor maçı 0-0 sona erdi, ligdeki 5 mağlubiyet serisine son verdiler. Düşme hattındaki takıma puan kaybettiler” denildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.