Konyaspor'un Fenerbahçe'yi Mat Planı

Konyaspor'un Fenerbahçe'yi Mat Planı

Konyaspor, Fenerbahçe karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor. Verilen arada Fenerbahçe'nin geçmiş maçlarını analiz eden ve takımı ile uzun bir çalışma dönemine giren Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic Fenerbahçe maç planını oluşturdu.

Konyaspor, Fenerbahçe karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor. Liglere verilen arada Fenerbahçe'nin geçmiş maçlarını analiz eden ve takımı ile uzun bir çalışma dönemine giren Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic Fenerbahçe maç planını oluşturdu.

Fenerbahçe'nin oyunu rakip yarı alanda oynamak istemesi ve savunmasının orta sahaya kadar çıkartmasından faydalanmak isteyen Sırp çalıştırıcı Aleksandar Stanojevic kadrodaki en hızlı oyunculardan olan Polonyalı Konrad Michalak ile Fenerbahçe'yi mat etmek istiyor.

Michalak'ın toplu ve topsuz oyundaki hızından yararlanmak isteyen Stanojevic, savunma arkasına atacağı toplarla pozisyon bulmaya çalışacak. Hafta içi antrenmanlarda bu konu ile ilgili çalışmalar yaptıran Stanojevic, Michalak ile konuşarak Fenerbahçe maçında kendisinden büyük beklenti içinde olduğunu anlattı.

Michalak silahının yanında orta sahada kuracağı Soner-Bouchalakis ikilisi ile pres yapacak ve kazanacağı toplarla hızlıca rakip kaleye inmek isteyen Stanojevic oyuncularından geçiş hücumunu çok iyi oynamalarını istediği öğrenildi.

Stanojevic, Afyonspor maçında 1 gol ve 1 asist yaparak formayı istediğini ispatlayan Muric'e de formayı verecek. Sırp çalıştırıcı, Hırvat oyuncudan ceza sahası içinde Diouf'u havadan ve yerden açacağı ortalarla topla buluşturmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.