Levent Dilaver: Çorlu'da bize yapılan zulmü unutmadık

Levent Dilaver: Çorlu'da bize yapılan zulmü unutmadık

Bahçelievlerspor Kulübü Başkanı Levent Dilaver yaptığı yazılı açıklamada hem bugüne kadarki süreci hem de hafta sonu oynayacakları Çorlu 1947 Spor maçını değerlendirdi.

Bahçelievlerspor Kulübü Başkanı Levent Dilaver yaptığı yazılı açıklamada hem bugüne kadarki süreci hem de hafta sonu oynayacakları Çorlu 1947 Spor maçını değerlendirdi.

Levent Dilaver şu ifadeleri kullandı:

Öncelikle ülkemizde yaşanan 11 ilimizi etkileyen deprem felaketinde vefat eden ailelerin yakınlarına başsağlığı diler vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Bizler Bahçelievlerspor Kulubü olarak da deprem bölgesine Bahçelievler Belediyesi ile organize olarak 1500 adet battaniye ve kuru gıda yardımımız olmuştur. İnşallah bundan sonraki süreçte yardımlarımız devam edecektir. Tabii ki de hayat devam ediyor.

Sıfırdan takım kurduk
Biz Bahçelievlerspor Kulübü olarak 38 yıllık futbol tarihinde geçen yıl ilk defa Süper Amatör Lig'de mücadele ederek gurubumuzda ve klasmanda şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e çıktık. Tabii ki ilk defa BAL'da mücadele etmenin zorluklarını yaşıyoruz. Sıfırdan yeni bir takım kurarak BAL'a katıldık ve bu süreçte takım olarak büyük zorluklar yaşadık.

Fikstürümüz çok zorluydu
İlk haftalar zorlu fikstürle başlayarak lige başlangıç yaptık ve bu süreçte ilk 3 hafta fikstürün zorluğundan kaynaklı 0 puan almamızın psikolojik olarak zorlukları oldu ama takım toparlanarak galibiyetler almaya başladı. Bu süreçte istemeyerek de olsa 8. hafta hocamızla karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırdık.

Ara transferde 10 isim aldık
İlk yarının son 5 haftasını yardımcı hocamızla devam ederek ilk yarıyı tamamladık. İkinci yarıya yeni hocamızla başlayarak lige verilen arada hocamızın vermiş olduğu rapor doğrultusunda 10 dış transfer yaparak takımımza yeni oyuncular kazandırdık ve aynı zamanda takımımzdan 6 futbolcu arkadaşımızla karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırdık. Onlara da verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederiz.

Ara dönemde takım bütünlüğü olarak iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Ama tabii ki ülkemizde olan deprem felaketi tüm ülkemizi büyük ölçüde etkiledi.

Ve bu hafta evimizde oynayacağımız Çorlu 1947 Spor maçıyla beraber lige kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Olayların nasıl tetiklendiğini biliyoruz
Lider olan Çorlu 1947 Spor'la oynayacağımız maçın zor geçeceğini hepimiz biliyoruz. Çorlu ile ilk yarı yaptığımız maçta bizlere yapılan zulmü unutmadık. Maçın başlamasıyla beraber edilen küfürleri, hatta sportif direktörümüz ve malzemecimizin saha kenarında tartaklandığını unutmadık. Çorlu yetkililerinin olayı nasıl tetiklediğini çok iyi biliyoruz. Kulüp yetkilerinin sportif direktör ve malzemecimizin ekip aracına alınıp bekletilerek araç içinde yapılan muameleye kimin emir verdiğini iyi biliyoruz.

Futbol dostluktur, biz misafirperver olacağız
Futbol dostluk ve kardeşlik oyunudur. Onun için biz onlara elimizden geldiği kadar misafir perver olacağız. Şu an liderle aramızla 8 puan fark var yukarıda olan tüm takımların birbiri ile oynayacağı maçlar var. Biz Bahçelievlerspor olarak kazanarak rakiplerin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Ligimizde bulunan tüm takımlara kazasız sakatsız bir sezon dilerim."

Bahçelievlerspor-Çorlu 1947 SK maçı pazar günü saat 14.00'te İl Özel İdare Stadı'nda oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.