LYS 2'Cİ Oturum Sona Erdi Şimdi Sonuçlar Bekleniyor

LYS 2'Cİ Oturum Sona Erdi Şimdi Sonuçlar Bekleniyor

YGS 'in Ardından Adaylar LYS için Ter dökmeye devam ediyor . Tüm türkiyede yapılan yls sınavı oturumu sonuna gelindi. matematik ve geometri sorularından oluşan sınava giren adayların ter döktükleri görünüyor . Şimdi Gözler LYS sonuçlarında

Üniversiteye girişte ilk aşama YGS’nin ardından adaylar LYS için ter dökmeye devam ediyor. İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü’nde matematik ve geometri sorularından oluşan LYS-1’e giren öğrenciler sürenin bitmesiyle sınavlarını tamamladı. En az adaylar kadar okul bahçesinde ter döken veliler ise sınıflardan çıkan adaylar arasından kendi yakınlarını aradı. Sınavını tamamlayıp sınıfları terk eden adaylar ise soruların geçen yıla oranla daha kolay olduğunu söyledi. Sınavdan çıkan adaylara limonata ikram edildi.
Sınavın iyi geçtiğini belirten bir aday, “Güzeldi, kolay sorular vardı. Zorlandığım sorular da çıktı. Son kısımlar zordu” diye konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.