Manisa'ya yeni üst geçit daha

Manisa'ya yeni üst geçit daha

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı MHP'li Cengiz Ergün İzmir Bursa surat yolu üzerine yeni bir üst geçit inşaatı başlattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yeni bir üst geçit yapamaya hazırlanıyor.

Manisa Haber - MHP'li Belediye Başkanı Cengiz Ergün Manisa'nın Ortasından geçen Bursa-İzmir Sürat yolu için harekete geçti. Kazaların olması nedeniyle Mimarsinan Caddesi üzerinde 4 üst geçit olan bölgeye yeni bir üst geçit daha hizmet için inşaat başladı.

İtfaiye üzerinde bulunan bazı vatandaşların demir parmaklıkların üstünden geçerek karşı yola geçmesi üzerine toplanan vatandaşlar "Kaza ile karşı karşıya geliyoruz bir an önce bu bölgeyede bir üst geçit yapılmasını istiyoruz." demişerlerdi. Başkan vatandaşların dediğini yaparak yeni bir üst geçit yapma kararı verdi.

Haber: Metin DURMAZ / Manisa

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.