Melike İpek Yalova Resmen Yeşilçam Sultanı Türkan Şoray'a Benzetildi!

Melike İpek Yalova Resmen Yeşilçam Sultanı Türkan Şoray'a Benzetildi!

Karadayı dizisiyle ün yapan ve Türkan Şoray'a benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Melike İpek Yalova, kendisini Türkan Şoray'a benzetenlere "Birazcık el frenini çeeek' derler adama.

Türkan Şoray'a benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Melike İpek Yalova, kendisini Türkan Şoray'a benzetenlere el insaf dedi.Ben Ona nasıl benzeyebilirim, Birazcık el frenini çeeek' derler adama   Karadayı dizisiyle ün yapan ve Türkan Şoray'a benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Melike İpek Yalova, kendisini Türkan Şoray'a benzetenlere "Birazcık el frenini çeeek' derler adama.

melike-ipek-yalova-.jpg
Yani kim O'na nasıl benzeyebilir?" dedi.   Ünlü oyuncu Melike İpek Yalova Oyunculuğa nasıl başladığı anlattı.   "Çok yakın bir arkadaşımla öğleleyin bir balıkçıya gitmişti. Orada, Allah rahmet eylesin Meral Okay, Mehmet Günsür ve Muhteşem Yüzyıl'ın yapımcısı Nermin Eroğlu da bulunmaktaymış.
Ben ise sadece Meral hanım ve Mehmet beyi tanıyordum. Yapımcı Nermin hanım yanıma gelerek 'Rol için sizi düşündük. Ne iş yapıyorsunuz hiç bilmiyorum ama bir ara bana uğrar mısınız?' diyerek kartını bıraktı. Bende gittim ve deneme çekimi yapıldı. Hepsinin de onayı benden yana çıktı ve başladım."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.