Merkezefendi son haftaya avantajlı girdi

Merkezefendi son haftaya avantajlı girdi

İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup'ta zirve ortaklarından Merkezefendispor sahasında Bahçelievler Gümüşhanespor'u 1-0 yendi ve son haftaya Galataspor ile birlikte en üstte girdi.

Merkezefendi Stadı'nda oynanan ve futbol severlerin yoğun ilgi gösterdiği maçta ev sahibi takımın tek golü Umut Can Seven'den geldi. İlk yarıda maç 1-0 devam ederken Merkezefendispor'un kalecisi Ömer kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bunun üzerine golü atan Umut Can kenara çekildi, kaleye Selçuk geçti. Zeytinburnu ekibi 10 kişi oynamasına karşın ikinci yarı rakibine beraberlik şansı vermediği gibi 71. dakikada çok net bir fırsattan faydalanamadı.

Merkezefendispor son hafta deplasmanda Galataspor'la karşılaşacak. Yenilgi dışında tüm sonuçlar Zeytinburnu ekibine ilk iki için yetecek. Ayrıca Taçspor'un puan kaybı durumunda da Merkezefendispor her türlü skorla klasmana çıkacak.

Haber: Bilgin Budun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.