Microsoft Lumia 550 Teknik Özellikleri

Microsoft Lumia 550 Teknik Özellikleri

Microsoft Lumia 550 Telefonu Bugün Tüm Düyaya Haber Konuğu Oldu Microsoft Lumia 550 Medyaya Sızdırılarak Yeni Bekleyen Kullanıcılarınnın Göz Bebeği Oldu ..

Microsoft Lumia 550 Telefonu Bugün Tüm Düyaya Haber Konuğu Oldu Microsoft Lumia 550  Medyaya Sızdırılarak Yeni Bekleyen Kullanıcılarınnın Göz Bebeği Oldu ..

İşte Microsoft Lumia 550 Teknik Özellikleri
Microsoft’un 2016 başında tanıtması beklenen yeni alt seviye telefonu Lumia 550’nin render görselleri bir Rus web sitesinde sızdırıldı. Cihazın tasarımını ortaya çıkaran yüksek kalitede görsellerin yanında cihazın donanımına ilişkin bilgiler de paylaşılmış. Sızdırılan bilgilere göre; Microsoft Lumia 550’nin en dikkat çeken özelliği ön kamerasının flaş destekli olması ve iris tarayıcısına sahip olması. Kullanıcıyı gözünden tanıyacak olan telefonun ekranı 4.7 inç büyüklüğünde 720 x 1280 çözünürlük sunuyor. Qualcomm’un 1.1GHz hızda çalışan dört çekirdekli Snapdragon 210 işlemcisinden güç alan cihazın dahili depolama alanı 8GB ve SD kart ile yükseltilebiliyor. Cihazın renk seçenekleri arasında kırmızı, beyaz, mavi ve siyah yer alıyor.

Cihazın sızdırılan görsellerine aşağıdan bakabilirsiniz:

microsoft-lumia-550-teknik-ozellikleri.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.