Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 10'a ilk büyük güncelleme geliyor!

Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 10'a ilk büyük güncelleme geliyor!

Temmuz ayının son günlerinde kullanıcılara ücretsiz şekilde sunulmaya başlanan Windows 10, o tarihten bu yana birçok kullanıcı tarafından eleştirildi ve ne kadar kötü olduğunu kanıtlamak adına birçok hatası paylaşıldı.

Temmuz ayının son günlerinde kullanıcılara ücretsiz şekilde sunulmaya başlanan Windows 10, o tarihten bu yana birçok kullanıcı tarafından eleştirildi ve ne kadar kötü olduğunu kanıtlamak adına birçok hatası paylaşıldı.

Kullanıcıların neredeyse hepsinin deneyimlediği hatalarıyla birlikte gündemden düşmeyen işletim sistemi, Microsoft'un söylediği gibi günden güne gelişiyor ve hataları tek tek kapatılıyor. MicrosoftWindows 10'un birçok hatasının düzeltileceği ve işletim sistemine bazı küçük eklenmelerin yapılacağı ilk büyük güncellemenin yayınlanmaya hazır olduğunu duyurdu.

Bu güncelleme hem bilgisayarlarımızda bulunan Windows 10 için, hem mobil cihazlarımızda bulunan için, hem de Xbox One için oldukça önemli bir güncelleme. Son dönemlerde Xbox One'ı bilgisayar ile bağdaşlaştırarak oyun konsolü sektöründe kendi cihazlarını bir adım öne çıkartmaya çalışan Microsoft, bu uygulama için Windows 10'u kullanıyor.

Yayınlanacak olan bu güncelleme, bilgisayar ve Xbox One'ın çok daha uyumlu bir şekilde çalışabilmesini sağlayacak. Bu özelliğin yanı sıra güncellemenin birçok güncelleme hatasını ortadan kaldıracağı, bilgisayarda bulunan işlemlerin daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilebileceğini bildiren Microsoft yetkilileri, bu güncellemeyle birlikte oyun konusunda oldukça geri kalmış olan Windows 10'un, bu konuda büyük bir iyileştirme alacağını da bildirdiler.

Güncellemenin bir diğer özelliği de aynı işletmede bulunan bilgisayarları birbiriyle bağlantılı şekilde çalıştıracak olması. Öncelikle Windows 10'da bulunacak olan bu özelliğin ücretsiz olmayacağını ve sadece şirketlerde kullanılan sistemlerde kullanışlı olabileceğini bildirmekte fayda var. Bu yeni sistem sayesinde Windows 10 bulunan bilgisayarları kullanan şirketler, aynı hat üzerinden birbirleriyle bağlantılı olacaklar ve bu bağlantı, bilgisayarlar arasındaki veri transferinin çok daha güvenli olmasını sağlayacak.

Güncelleme hakkında paylaşılan bilgiler şimdilik bu kadar. Güncellemenin ne zaman kullanıcılara sunulacağı ve özellikler hakkındaki detaylı bilgiler ilerleyen günlerde paylaşılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.