Mide ameliyatı geçiren Seren Serengil'e ne oldu?

Mide ameliyatı geçiren Seren Serengil'e ne oldu?

Tüp mide ameliyatı geçirerek 12 kilo veren Seren Serengil, "Hayatımın en güzel dönemindeyim, çocuk yapmayı bile düşünüyorum" dedi.

Seren Serengil, sağlığı için mide tüp ameliyatı oldu. 12 kilo verdiğini söyleyen Serengil, "Güzellik için ameliyat oldum. Mide ameliyatları ya obez hastaları ya da metabolik sendrom hastaları için yapılır. Obez hastağı değilim. Tansiyonum 18-10 da olduğu için birkaç defa ölümden döndüm. Kan değerlerim de yüksekti. Vücudum artık iflas etmek üzereydi. O yüzden sağlığım için hastane kurulu kararıyla ameliyat oldum. Şuan her şey güzel çok. Sağlıma kavuştum. Hiçbir problemim yok. Hayatımın en güzel dönemini yaşıyorum. Tekrardan çocuk yapmayı bile düşünüyorum" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.