Müge Anlı Aleyna Tilki için sert çıktı

Müge Anlı Aleyna Tilki için sert çıktı

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında canlı yayın sırasında son zamanlarda tüm Türkiye'nin konuştuğu 16 yaşındaki şarkıcılığa yeni adım atan ve daha henüz net olarak bir kimliği olmayan Aleyna Tilki hakkında düşündüklerini ifade etti.

Müge Anlı yayınlanan son canlı yayın programında yaptığı açıklamalar ile alkış aldı, zaman zaman ekranlarda egosunun tavan yapması ile bilinen bir çocuk olan Aleyna Tilki ile ilgili olarak Türkiye'de yaşanan cinayet ve tecavüzlere rağmen ailesi tarafından izin verilerek sahneye çıkarılması ve yarı açık kostümler ile sahnede yer verilmesinin son derece riskli ve kabul edilemez bir durum olduğunu ifade etti.

Müge Anlı Aleyna Tilki'nin şarkılarını dinlemediğini ifade ederken bunun yanı sıra kendisinin şarkıları dinlememesine rağmen tüm Türkiye'nin konuştuğu 16 yaşındaki çocuğun hiçbir mekanda sahneye çıkmasının uygun olmadığını, insanların gerek cinsellik gerek eğlenme alanları olan gece kluplerinin son derece reşit olmayan çocuklar için riskli olduğuna değindi. Anlı açıklamalarında Türkiye'de bu tür durumlara izin verilmemesi gerektiğini ifade ederek daha 16 yaşındaki bir insanın sesinin yeni yeni olgunlaşmaya ve yerine oturmaya başladığını 16 yaşındaki bir çocuğun sesinin daha bir çok değişime uğramasının söz konusu olduğuna değindi.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.