MUŞ İÇİN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İSTEDİLER

MUŞ İÇİN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İSTEDİLER

AK Parti Muş heyeti, Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan’la bir görüşme yaparak, Başbakan Binali Yıldırım’ın Muş mitinginde söz verdiği 400 yataklı eğitim ve araştırma hastanesini gündeme getirdiler.

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya ve İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Muş’a kazandırılması beklenen eğitim ve araştırma hastanesinin yapım çalışmalarının hızlandırılması konusunda bir görüşme gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Muş'taki sağlık yatırımlarıyla ilgili istişarelerde bulunduklarını ifade ederek, "Belediye başkanımız ve il başkanımız ile beraber Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ı ziyaret ettik. İlimizdeki sağlık yatırımları hakkında istişarelerde bulunduk. Öncelikle heyetimize ve ilimize göstermiş oldukları ilgi ve alakalardan dolayı başta Bakanımız Demircan olmak üzere tüm Bakanlık yetkililerine teşekkür ediyorum. İlimize eğitim ve araştırma hastanesinin kurulması konusunda Bakanlığın son hızla devam eden çalışmalarının olduğunu hemşehrilerimle paylaşmak isterim. Bakanımız ve diğer yetkilileri, bu konuda oldukça duyarlı davranıyorlar ve ilimiz için, ilçelerimiz için tüm eksiklikleri giderme gayretindeler. İnşallah en kısa sürede yıllardır hasretini çektiğimiz eğitim ve araştırma hastanesine kavuşacağız. Bu konuda tüm hemşehrilerimiz müsterih olsun. Muşlu kardeşlerimizin bize olan güveni ve desteklerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz milletten aldığımız yetki ile gerek Muş’ta gerekse Ankara’da kapı kapı gezerek, çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.