MUŞ'TA TKDK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

MUŞ'TA TKDK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Muş'ta Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından "IPARD-2 3. Çağrı Dönemi Bilgilendirme" toplantısı yapıldı.

TKDK Muş İl Koordinatörlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan TKDK İl Koordinatörü Beytullah Uygur, bu çağrı döneminde desteklenecek sektörlerin çok geniş yelpazesinin olduğunu söyledi.
Sürdürülebilir ve sağlam mali dayanakları olan projelerin sunulmasını umut ettiklerini aktaran Uygur, "Bu konuda danışman firmalara proje hazırlık sürecinde önemli sorumluluklar düşüyor. Tarım ve hayvancılık alanında sektörel gelişmelere katkı sunmak amacıyla önemli hibe destekleri oluyor. Danışman firmaların yanı sıra yatırım yapmak isteyen vatandaşlar da il koordinatörlüğüne gelerek her türlü bilgiyi alabilir." dedi.
Ardından TKDK Proje Başvuru Yönetimi ile Yerinde Kontrol birimleri uzmanları konuya ilişkin sunum yaptı ve katılımcıların sorularını cevapladı.
Toplantıya, ilde faaliyet gösteren proje danışmanlığı firmalarının yetkilileri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.