NİJERYA'DA ÜRETİM YAPAN TÜRK FİRMASI BURADAN TÜM AFRİKA ÜLKELERİNE İHRACAT YAPIYOR

NİJERYA'DA ÜRETİM YAPAN TÜRK FİRMASI BURADAN TÜM AFRİKA ÜLKELERİNE İHRACAT YAPIYOR

Hayat Holding, kumaş toptancılığıyla başladığı ticaret hayatını bugün bünyesindeki Bingo, Test, Has, Molped, Molfix, Bebem, Papia, Familia, Teno, Focus, Joly ve Evony markalarıyla bir çok ülkede yatırım ve ihracat yaparak devam ettiriyor.

1937 yılında kurulan Hayat Holding, kumaş toptancılığıyla başladığı ticaret hayatını bugün bünyesindeki Bingo, Test, Has, Molped, Molfix, Bebem, Papia, Familia, Teno, Focus, Joly ve Evony markalarıyla bir çok ülkede yatırım ve ihracat yaparak devam ettiriyor.

Nijerya'da 2015 yılında Hayat Holding çatısı altında 100 milyon USD yatırım yaparak, 400 kişi ile 2017 yılında üretime geçen hijyen, temizlik kağıtları ve ev bakım kategorilerinde faaliyet gösteren şirket, buradan tüm Afrika ülkelerine ve Avustralya'ya ihracat yapıyor.

Nijerya’da bulunan tesis Molfix markasıyla bebek bezi, Papia ve Familia markasıyla da temizlik kağıdı üretiyor.

Hayat Kimya'nın ayrıca İran’da, Cezayir’de, Mısır’da, Rusya’da, ve Bosna Hersek’te de tesisleri bulunuyor.

Uluslararası boyutlarda üretim ve ihracat yapan Hayat Kimya firmasını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

İlhami Pektaş.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.