Ninova milletvekili İntisar el-Cuburi: DEAŞ Savaşmayı Reddedenleri Öldürdü!

Ninova milletvekili İntisar el-Cuburi: DEAŞ Savaşmayı Reddedenleri Öldürdü!

Ninova milletvekili İntisar el-Cuburi açıklamasında DEAŞ adlı terör örgütünün kendi militanlarını bir bir öldürdüğü ve toplamda 200 militanının canına kıydığını açıkladı. DEAŞ kendi kaybının yanı sıra koalisyon tarafından da kayba uğratılıyor...

Musul'da ve Başika'da artış gösteren koalisyon güçleri ve Türkiye'nin verdiği destekle beraber adeta ciddi maddi ve manevi kayıplar yaşayan DEAŞ'ın gelecek haftalarda tamamen bitirilmesinin söz konusu olduğu, zira kendi militanlarının dahi DEAŞ için savaşmayı son olaylardan sonra reddettiği ifade edildi.

Ninova milletvekili İntisar el-Cuburi açıklamalarında terör örgütünden alınan bilgilere göre 200 militanınını kendisi var gücü ile öldürdüğü ve 200 militanın DEAŞ içerisinde bundan sonra savaşmayacak olduklarını belirtmesi ve isteklerinin bu yönde olmasından dolayı öldürüldüğünü açıkladı. DEAŞ geçtiğimiz aylarda da eşcinsel olan bir takım militanlarını bir binanın çatısından aşağı atarak ölmelerini sağlamış ve yaptıkları ile psikolojik olarak tüm dünyaya kısa süreli de olsa dehşeti yaşatmıştı. DEAŞ'ın Musul ve Suriye gibi bir çok alanda binlerce militanının savaş gücünün git gide daha fazla azaldığı da ifade ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.