Nokia'nın Yeni Amiral Gemisi Olacak Olan Nokia 8 Uygun Fiyatla Gelebilir!

Nokia'nın Yeni Amiral Gemisi Olacak Olan Nokia 8 Uygun Fiyatla Gelebilir!

Yeniden akıllı telefon üretmeye başlayan Nokia'nın yeni amiral gemi modeli olması beklenen Nokia 8 uygun fiyat etiketiyle gelebilir.

Nokia bilindiği gibi uzun bir süre önce yazılım devi Microsoft'a satılmış ve bu sebeple uzun yıllar boyunca akıllı telefon üretememişti. Nokia'nın akıllı telefon üretememesi bu yıl sona ermiş ve Nokia yeniden kendi markası adı altında akıllı telefonlarını üretmeye başlamıştı.

Bu yılın başında yeni akıllı telefon modellerini satışa sunmaya başlayan Nokia bilindiği gibi hiç amiral gemi modeli tanıtmamıştı.

Uzun süredir beklenen Nokia'nın amiral gemi modeli ortaya çıktı. Nokia 9 olarak adlandırılacağı düşünülen Nokia'nı yeni amiral gemisi gelen son bilgilere göre Nokia 8 olarak adlandırılacak.

Gücünü Snapdragon 835 işlemciden alacak olan Nokia 8 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanıyla gelecek. Nokia 8 ayrıca çift SIM destekli olacak. 5.3 inç büyüklüğünde 2560 X 1440 piksel çözünürlüğünde Quad HD bir ekranla gelecek.

Ayrıca Carl Zeiss marka çift lensle gelecek olan Nokia 8 ayrıca çerçevesiz bir tasarıma sahip olacak. Avrupa'da 600 €'dan satışa çıkacak olan Nokia 8'in Temmuz sonunda tanıtılması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.