NURİ ŞAHİN’DEN GALATASARAY’A CEVAP GELDİ!

NURİ ŞAHİN’DEN GALATASARAY’A CEVAP GELDİ!

Galatasaray Başkan Aday Metin Öztürk’ün, “Sezon sonunda görüşeceğimiz hocalardan birisi de Nuri Şahin olacak” sözlerine gelen tepkiler devam ediyor.

Galatasaray Başkan Aday Metin Öztürk’ün, “Sezon sonunda görüşeceğimiz hocalardan birisi de Nuri Şahin olacak” sözlerine gelen tepkiler devam ediyor. Antalyaspor Kulübü ile Metin Öztürk atışmasına yazılı olarak devam ederken, bu gelişmelerin ardından Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin de konuyla ilgili olarak sessizliğini bozdu. Kredi ve Yurtlar Kurumu Bezm-i Alem Valide Sultan Öğrenci Yurdu’nda Akdeniz Üniversitesi’nde eğitim gören gençlerle bir araya gelen Nuri Şahin, gelen sorular karşısında isim vermeden Galatasaray’a mesaj gönderdi.

“Antalyaspor’da mutluyum”

Bir öğrencinin, “Başka takımlardan size transfer teklifleri geliyor, bu konudaki düşünceniz nedir?” sorusuna yanıt veren Nuri Şahin, Sarı-Kırmızılılara kapıyı kapattı. Kulüp ismi kullanmayan Şahin, “Antalyaspor’da çok mutluyum, basında çıkan haberlerle ilgilenmiyorum” ifadelerine yer vererek, hakkında çıkan iddialara ilk kez karşılık vermiş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.