O ilçede benzin tarihe karıştı

O ilçede benzin tarihe karıştı

Türkiye'de artan benzin fiyatlarına tepki gösteren Benzinli araç sahipleri benzini tarihe gömecek LPG'li Oto gaz sistemi taktırmaya başladılar.Bu İlçede Benzin tarihe karıştı.

Türkiye'de artan benzin fiyatları LPG'li araçlara ve Tamir Atölyelerine yaradı.

Türkiye'de artan benzin fiyatlarına tepki gösteren Benzinli araç sahipleri benzini tarihe gömecek LPG'li Oto gaz sistemi taktırmaya başladılar.Bu İlçede Benzin tarihe karıştı bütün araçlar LPG ile çalışıyor.Manisa'nın Demirci İlçesinde yaşayan vatandaşlar benzine son yapılan zammı Araçlarına LPG'li Oto gaz sistemi taktırarak  tepkilerini böyle gösterdiler.

Bir litre benzin fiyatlarının bölgelere göre değişen fiyatları 5.65 Lirayı buluyor.Motorin ise arasında bir fark kalmadı 1 litre mozot 5.09 lira Oto gaz ise 2.45 lira oldu bunun için Vatandaşlar LPG'li araçlara yöneldiler.Benzinle LPG Oto Gaz arasında yarı yarıya fark olduğunu söyleyen Demirci Açıl Otogaz sistemleri müdürü Emin yapar en karlı şu anda LPG Oto gaz sistemleri Bütün Vatandaşlar Benzin fiyatları yükselince Oto gaz sistemine geçtiler.Korkuyoruz LPG Fiyatları benzin ile bir olmasın diye Manisa Bölgesinde Benzin Tarihe karışacak diyen Yapar bir an önce sizde LPG'li Oto Gaz sistemi ile buluşun dedi ve boşu boşuna Benzine para vermeyin ifadesini kullandı.

Özel Haber Metin Durmaz

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.