Offenbach'taki Yangın Panike Yol Açtı

Offenbach'taki Yangın Panike Yol Açtı

Offenbach'taki bir geri dönüşüm şirketindeki büyük bir yangının ardından itfaiye, havadaki 15 farklı kirletici madde üzerinde hidrojen klorür, hidrojen florür, hidrojen siyanür, fosgen, benzen ve karbon monoksit ölçümleri yaptı.

Offenbach'taki bir geri dönüşüm şirketindeki büyük bir yangının ardından itfaiye, havadaki 15 farklı kirletici madde üzerinde hidrojen klorür, hidrojen florür, hidrojen siyanür, fosgen, benzen ve karbon monoksit de dahil olmak üzere 15 farklı istasyonda ölçümler yaptı. Şehirde, tüm sonuçların olumsuz olduğunu söyledi, Offenbach şehri.
Doğrudan uygulama yerinde cilt tahrişine neden olabilecek maddeler tespit edilebilir. Sadece tam teçhizatlı ve solunum korumalı itfaiyeciler vardı. Nüfus için tehlike yoktu, ancak zaman zaman herhangi bir plastik ateşlemede olduğu gibi önemli bir koku rahatsızlığı yaşandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.