Olaylı Bursaspor-Amed maçına Başkan Aktaş’tan yorum: En baştan yanlıştı!

Olaylı Bursaspor-Amed maçına Başkan Aktaş’tan yorum: En baştan yanlıştı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, olaylı Bursaspor-Amed SK maçı ile ilgili açıklamada bulundu..

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, olaylı Bursaspor-Amed SK maçı ile ilgili yaptığı açıklamada “Diyarbakır’da olunca çok fazla yansımıyor halbuki orada da provokatif posterler açılmış, gerginlik yaşanmıştı. Biz çok uyardık, bu iki takım karşı karşıya gelmesin dedik. Yanlış baştan yapıldı” ifadelerini kullandı.

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, Başkan Aktaş’ın olaylı maç hakkında yaptığı yorumları köşesine taşıdı:

“Olayları görünce hemen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı aradım.

Önce maça gidip gitmediğini sordum.

Bana şunları söyledi:

“İnfluenza pozitif çıktığım için gidemedim, hastayım evde dinleniyorum Nagehan Hanım. Fakat maalesef bu yaşanan olaylar beni şaşırtmadı.”

Bunu duyunca ben çok şaşırdım.

Ancak sonra şöyle devam etti Sayın Aktaş:

“Yanlış anlamayın, olayları normalleştirdiğim ya da küçümsediğim için söylemiyorum. Bu maçın problemli olacağını öngördüğüm için söylüyorum.”

Ne demek istiyorsunuz, deyince, “Bakın zaten geçen eylülde bu iki takımın Diyarbakır’daki karşılaşması çok çirkin olaylara sahne olmuştu. Diyarbakır’da olunca çok fazla yansımıyor halbuki orada da provokatif posterler açılmış, gerginlik yaşanmıştı. Biz çok uyardık, bu iki takım karşı karşıya gelmesin dedik. Yanlış baştan yapıldı.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.