PEKİN’DE ARDA FİNAL İÇİN SAHNEDE

PEKİN’DE ARDA FİNAL İÇİN SAHNEDE

Türkiye Kayak Federasyonu Kayakla Atlama Olimpik Milli Sporcumuz Fatih Arda İpcioğlu, Pekin 2022'de bir kez daha sahne alıyor.

Türkiye Kayak Federasyonu Kayakla Atlama Olimpik Milli Sporcumuz Fatih Arda İpcioğlu, Pekin 2022'de bir kez daha sahne alıyor. İkinci kez katıldığı Olimpiyat Oyunlarında başarılı atlayışlara imza atan Milli sporcumuz yarın (11 Şubat Cuma) Bireysel Büyük Tepede finale kalabilmek için mücadele edecek. Dünyanın en iyileri arasına girmeyi başaran Fatih Arda İpcioğlu ilk önce bireysel büyük tepe eleme yarışında 64 sporcu arasında ilk 50 arasına girmeye çalışacak.

TSİ 14.00’te başlayacak olan eleme yarışmasını geçeceğini dile getiren Milli Sporcumuz Fatih Arda İpcioğlu, “Pekin Olimpiyat Oyunlarında 2. Yarışmamıza hazırız. Antrenörüm ve ben konsantre olduk ve artık ilk 30 sporcu arasına girmek ve bir tarihi başarıyı daha yaşamak istiyoruz. Tüm Türkiye’den dua bekliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.