Piyango Vurdu Dünya'nın En Zengin Bebeği Oldu

Piyango Vurdu Dünya'nın En Zengin Bebeği Oldu

Yeni Zelanda'da yeni doğan bebeğin tahvil hesabına piyango vurdu.2 Milyon TL''lik servete sahip oldu.

Yeni Zelanda'da her ay çekilişle yatırımcılarına ikramiyeler dağıtan bir tahvil fonunun en büyük ödülünü bir bebek kazandı.

1 milyon Yeni Zelanda doları kazanan minik bebek,bu ikramiyeyi kazanan en küçük kişi oldu.Tatil dönüşü haberi alan aile sevinçten havalara uçtu.

Sabah'ın Yeni Zelanda ekibinin hazırladığı habere göre,milyoner çocuğun annesi "haberi alınca kocam havaya uçtu" açıklamasını yaptı.Bebeğin ise hala olayın farkında değil."İkramiyeli Tahviller" Yeni Zelanda'da yatırım yapanlara her ay çekiliş ile ödülleri talihlilere veriyor.Şuana kadar en yüksek ikramiyede minik bebeğin oldu.

Dünyaya şansıyla gelen bebeğin ailesi,doğduğu zaman ailesi onun adına hesap açtırıp 180 dolar yatırımda bulunmuş.ANZ bankası bebeğe çıkan ikramiyeyi doğruladı fakat daha fazla bilgi vermedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.