Pokemon Go Bitti Mi? Esaret Devam Mı Ediyor?

Pokemon Go Bitti Mi? Esaret Devam Mı Ediyor?

Bir zamanların en başarılı oyunları listesinde 1. sıralarda yer almayı başaran Niantic adlı yazılım firmasının geliştirdiği Pokemon Go oyununda ciddi bir azalma yaşanıyor!

Bir zamanların en başarılı oyunları listesinde 1. sıralarda yer almayı başaran ve bundan bir kaç ay öncesine kadar cinayet vakalarının çözülmesinden hırsızlıklara kadar neden olan Niantic adlı yazılım firmasının geliştirdiği Pokemon Go oyununda ciddi bir azalma yaşanıyor!

 

Oyun hakkında Amerika ve Avrupa kıtasında araştırmalar her geçen gün daha fazla artıyor ve oyun ile ilgili bir takım yeni bilgiler basın yolu aracılığı ile oyuncular ile paylaşılmaya devam ediliyor.

 

Ancak Pokemon Go oyununda yapılan son araştırmalara göre Temmuz ayından bu yana oyunda kan kaybının devam ettiği, Nintendo tarafından ise zararın kesinlikle önlemez halinin geride kaldığı ifade edildi.

 

Nintendo geçtiğimiz aylarda oyunu mağazaya kendi adı ile eklememesi ve oyunun bir anda popüler hale gelmesinin hemen ardından Niantic firmasına yatırım yapan hissedarlar dolayısı ile 17 milyar dolarlık bir zarar ettiğini duyurmuştu. Şirketin yeni oyunlar üzerinde çalışmaya devam ettiği ifade ediliyor olmasına karşın Temmuz ve Ağustos ayları arasında oyundan 11 milyon civarında kullanıcı eksikliği yaşandığına dair ifadeler yayınlanmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.