Hülya Kartal HOCAOĞLU

Hülya Kartal HOCAOĞLU

REİS VE ERBAKAN HOCA

Rahmetli Erbakan Hocanın Reis'e kızgın olduğu içerikli safsatalara küçük bir mukabelede bulunmak isterim! Elbette zamanında bu "batılı" adamlarla niye yürüyor ve anlaşmalar yapıyor oluşuyla Hocanın tepkisini almış olabilir! 
Fakat eğer Erbakan Hocanın ömrü vefa etseydi de bugünleri görseydi şöyle demeyecek miydi?:

"Benim isteyip de yapamadıklarımı yaptı! Bravo!"

Erbakan Hocanın partisinden başörtülü vekil meclisten aşağılanarak kovulurken, şu an örtü kamuda bile serbest!... 
İster Reis o hain adamlara onların taktiğiyle kumpas yapmış olsun, ister gerçekten bazı vaadlerine inanmış ve aldatılmış olsun! Neticeye bakılır! Ve geldiğimiz netice, o tüm hainlerin el ele verip memlekete saldırıyor olduğudur! Ve her saldırıda uğradıkları hezimettir!... Milletin Erbakan hocaya güvenerek partisine aktardığı maddi yardımlar nerede? Parti nerede? Hangi ittifaklarda!...

Erbakan Hoca şimdi hayatta olsaydı, partisinin kimlere kaldığını görseydi kimi sopayla kovalar, kimi takdir ederdi acaba?!.... 
Başka sorum yok!...

(Bu arada Erbakan Hocayı kimler getiriyor zamanında bilen var mı? Bazı Nur talebeleri! "Demirel bizi aldattı!" diyerek onu getirip ilk partisi Milli Nizam'ı kuruyorlar! Çünkü Adalet Partisini Saadet Bilgiç başkanlığı için destekleyen Nur talebeleri, Demirel'in ani bir mason oyunuyla başkan adayını devirip yerine geçmesiyle aldatıldıklarını görüp Milli Nizam için kolları sıvıyorlar!)

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.