SAMSUN YURT SAVUNMA ABD'DE TABANCA ÜRETEREK DÜNYAYA SATIYOR

SAMSUN YURT SAVUNMA ABD'DE TABANCA ÜRETEREK DÜNYAYA SATIYOR

Yurt dışında bir çok ülkeye ihracat yapan Samsun Yurt Savunma firması, şimdi de ABD'de 10 milyon USD yatırımla yeni bir fabrika kurarak satış yapmaya başladı.

Yurt dışında bir çok ülkeye ihracat yapan Samsun Yurt Savunma firması, şimdi de ABD'de 10 milyon USD yatırımla yeni bir fabrika kurarak satış yapmaya başladı. Burada üretilen Sub kompakt silahlar Kuzey ve Güney Amerika pazarına sunuluyor.

Atıcılık sporu için geliştirilen TP9 SFX modeli 2017 yılında Amerika'da yılın tabancası seçilmişti. 2019 yılında da TP9 Elite Combat modeli yılın tabancası seçildi.

Dünyada ilk 10 marka içerisinde yer alan şirket, yılda 250 binin üzerinde tabanca üretiyor. Hedef 450-500 bin adetlik satışı gerçekleştirmek.

Samsun Yurt Savunma firmamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Dr. İlhami Pektaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.