Samsung Galaxy S5 mini için Android 6.0 Güncellemesi Yayınlandı

Samsung Galaxy S5 mini için Android 6.0 Güncellemesi Yayınlandı

Samsung Galaxy S5 mini serisi ile geçtiğimiz senelerde dikkatleri üzerine çeken Samsung yeni modelleri sayesinde gücüne güç katmaya devam ederken eski Samsung Galaxy S5 mini serisini de unutmadı ve güncelleme yayınladı.

Android işletim sisteminin 7.0 sürümü son zamanlarda Android One modellere gelmeye devam ederken diğer Android işletim sistemine sahip telefonlar ise Android 6.0 güncellemesini almak için adeta sırada bekliyor, Samsung Galaxy S5 mini modelleri de Android 6.0 güncellemesini bekleyen cihazlardan bir tanesiydi ancak kısa süre önce yapılan açıklamada şirketin yeni güncellemeyi yayınladığı ve kullanıcıların kısa zaman dilimi içerisinde güncellemeye erişebilecek olduğunun açıklamasında bulunuldu.

Yapılan açıklamalara göre Samsung Galaxy S5 mini modellerine gelen güncelleme ile cihazlar daha stabil hale geliyor olmasının yanında daha güvenli bir cihaz yapısı ortaya çıkıyor, Rusya'da şuan itibari ile Samsung Galaxy S5 mini modellerine OTA üzerinden sunulan güncellemenin gelecek günlerde özellikle Türkiye başta olmak üzere Amerika ve Avrupa ülkelerinde yayınlanması beklenmekte. Güncelleme geldiğinde cihazınızda bir uyarı ''cihazınız için yeni sistem güncellemesi var'' uyarısı ile sizi uyaracaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.