Satışları Durdumu ? Sony Xperia Z5 Premium akıllı cep telefonlarını alanlar Şok'ta!!

Satışları Durdumu ? Sony Xperia Z5 Premium akıllı cep telefonlarını alanlar Şok'ta!!

Sony Mobile tüm dünyada insanları ve kullanıcıları özellikleri ile beraber haksız yere kandırmaya devam ediyor, son olarak Xperia Z serisinden bu yana su geçirme dediği akıllı telefon ve tabletlerinin su geçirmesinden dolayı hiçbir...

Sony Xperia Z5 Premium akıllı cep telefonlarını yakın zaman öncesinde tanıtan Sony cihazın ekranında 4K çözünürlük olduğuna ve 4K çözünürlük vereceğine dikkat çekmiş ve bunu resmi olarak doğrulamıştı. Şimdi ise gelen bilgilerde su geçirmez diyerek kandırdığı gibi 4K diyerek de kullanıcıları kandırdığı ortaya çıktı.

Sony Mobile tüm dünyada insanları ve kullanıcıları özellikleri ile beraber haksız yere kandırmaya devam ediyor, son olarak Xperia Z serisinden bu yana su geçirme dediği akıllı telefon ve tabletlerinin su geçirmesinden dolayı hiçbir suçu üzerine almayan ve 1500TL fatura çıkaran Sony böylece kullanıcılarını kandırdı kullanıcılar mahkemelerden cihaz değişimi değil para iadesi talep etti ve şirket batışa doğru ilerledi.

Şuan batma eşiğinde olan ve herhangi bir şekilde maddi kaynağa sahip olmayan hatta 1TL paraya muhtaç durumda olan Sony şimdi de 4K ekran sunmayacak olduğu sadece ve sadece 4K video izlerken ve belirli zamanlarda ekran çözünürlüğünü 4K yapacak olduğuna dikkat çekildi. Bundan dolayı bir çok kullanıcıyı kandıran Sony hakkında yakın zamanda yeni bir dava açılacak olduğu ve şirketin büyük dolandırıcılık suçundan dolayı yargılanması bekleniyor. Zira Amerika'da Samsung ve Apple gibi devler her ay birbirlerine dava açıyor ve milyarlarca dolar para kaybı yaşıyorlar ancak Sony eğer bir daha para kaybı yaşarsa ve davaların aleyhine çıkarsa büyük kriz değil batış sonu olacaktır. Güncelleme: Sony Mobile bu iddiaların doğru olmadığını öne sürdü ancak ilerleyen günlerde satışa sunulduğunda belli olacaktır. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.