Savunma Sanayimizin Bir "BAYRAKTAR"ı da, BMC'dır

BMC, SANCAK HOLDING'e (Ethem SANCAK) aittir. Aslen Arap ve SIIRT'li olan caliskan, gayretli ve "hakiki vatanperver" bu kiymetli isadamimiz, kahraman Reisimiz / Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan'a son derece bagli ve sadakatli bir insandir. Hatta, "Ben Recep Tayyip Erdogan'a asigim" seklinde bir ifadesi de vardir ve bu sozleri sebebiyle, CHP, HDP ve "Selanikli Maruska" Meral Apla'nin IP'sizlerinin cok hucumuna ugramistir ve halen de bu hucumlar devam etmektedir.

Bu kiymetli isadamimizin sahibi oldugu BMC Firmamiz, % 100 Yerli ve Milli'dir. "Tank Tasiyici" (600 Beygir motorlu) araclardan, genellikle toplu tasimada kullanilan, dogalgaz ile calisan, otomatik sanzumanli otobuslere kadar genis bir yelpazede, tamamen "yerli ve milli" uretim yapmaktadir. Su anda ALTAY AMT'ye ( Ana Muharebe Tanki ) yogunlasmis durumdalar ve bu konuda isleri epeyce de ilerlettiler. Kat'iyyen inaniyorum ki, 2021'de karsimiza "Dunyanin en saglam, en kaliteli, en muessir" tankini cikaracaklar insallah. Bu tankimizin zirhini da, "bilinen butun tanksavar silahlarina mukavemet edecek sekilde", ROKETSAN gelistiriyor.

BMC'miz ayni zamanda KIRPI (6×6), VURAN (4×4) ve AMAZON (4×4) zirhli araclarini da imal ediyor. Kahraman Silahli Kuvvetlerimiz'e bugune kadar 600'e yakin KIRPI teslim edildi. Mayin'a ve roket saldirilarina karsi mukemmel bir koruma temin eden bu araclarimiza, bugune kadar yapilan 60'a yakin saldirida, hic asker kaybina ugramadik elhamdulillah. VURAN ve AMAZON'lar da envanterimize alindilar, lakin "miktar" hakkinda bilgim yok. Bu araclar, MALEZYA'dan KATAR ve TUNUS'a kadar bircok ulkede yogun teveccuh gorduler ve cok sayida ihrac edildiler.

Kiymetli dostlarim, "meyveli agac taslanir"mis.. BMC'miz ve onun kiymetli sahibi isadamimiz Ethem Sancak'a yapilan hayasiz saldirilari, igrenc isnad, itham ve iftiralari gorunce, bu kisa paylasimi yapmamin, uzerime bir "vecibe" oldugu kanaatine vardim. Esasen BMC Firmamiz ve ALTAY Tankimiz hakkinda epeyce tafsilatli, uzun ve birkac bolumluk yazilarimi daha once paylasmistim ; sayfamda epeyce geriye giderseniz gorebilirsiniz.

Savunma Sanayimiz'in "prestij projelerinden" ALTAY AMT Hakkinda yeni gelismeleri ogrendigim zaman, bunlari sizinle paylasacagim insallah.

Selam ve dua ile.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.