Prof. Dr. Salih ŞİMŞEK

Prof. Dr. Salih ŞİMŞEK

ŞEHİR EŞKİYASI!

Devlet dağdaki eşkiyayı ne kadar bitirirse bitirsin; 14 Mayıs seçimlerinde yaşanan sandık hikayelerini dinlediğimizde anlıyoruz ki PKK’nın kadrosundaki şehir eşkiyası ‘gündüz külahlı, gece silahlı’ tanımlamasına uyacak şekilde, en küçüğünden en büyüğüne bütün yerleşim birimlerinde faaliyetlerini aynen sürdürüyor.

HDP’nin seçimlerde aldığı sonuçlar ‘şehir eşkiyasının’ var oluşunun en büyük kanıtıdır.

Dağdaki terörün neredeyse sıfırlanmasıyla refaha ve huzura kavuşan Güneydoğudaki insanımız, terör örgütünün sözcüsü konumundaki HDP’ye ‘kendi rızasıyla’ asla oy vermez.

Oysa seçimlerde alınan sonuçlar gösterdi ki gerek Güneydoğu’da gerekse Güneydoğu insanının göçettiği illerde, biraz azalmakla birlikte, HDP’nin gücü aynen devam ediyor.

Çünkü ‘gündüz külahlı, gece silahlı’ şehir eşkiyası, sandık ortamlarında ‘mahalle baskısını’ rahatça sağlayabiliyor ve psikolojik üstünlüğü elde ediyor.

Eğer sandıklara uygulanan mahalle baskısı ortadan kaldırılırsa HDP’ye dolayısıyla Kılıçdaroğlu’na verilen Kürt vatandaşlarımızın oylarının büyük çoğunluğu, 21 yılda yaptığı onca hizmetin karşılığı olarak Tayyip Beye gidecek ve böylece Tayyip Bey %50’nin çok üzerinde bir oyla yeniden Cumhurbaşkanı seçilecektir.

Demem şu ki:

Sandık güvenliğinin sağlandığı bir ortamda Cumhur İttifakının adayı Recep Tayyip Erdoğan seçimi çok açık farkla kazanacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.