Sıkı Tutunun HTC'den yeni bir özelikle göz doyurmayan saat

Sıkı Tutunun HTC'den yeni bir özelikle göz doyurmayan saat

Giyilebilir teknolojinin son keşfi akıllı saatler, oldukça büyük ve yeni bir sektör yarattı ancak kimi kaynaklara göre Tayvanlı HTC 'nin sektöre girmekten vazgeçtiği iddia edildi.

Giyilebilir teknolojinin son keşfi akıllı saatler, oldukça büyük ve yeni bir sektör yarattı ancak kimi kaynaklara göre Tayvanlı HTC 'nin sektöre girmekten vazgeçtiği iddia edildi. Fısıltı gazetesini ikiye ayıran HTC, medyanın diğer güvenilir kaynaklarından biri olan Evleaks 'a göre ise Şubat 2016 'da yeni akıllı saatini tanıtacak

Popüler güvenilir kaynak Evleaks 'a göre HTC 'nin ilk akıllı saatini Şubat 2016 'da piyasaya sunacak. Akıllı saatin yine o dönem gerçekleşecek Dünya Mobil Kongresi 'nde sergilenmesi bekleniyor. HTC 'nin daha önce Halfbeak kod isimli bir akıllı saat hazırlığı içerisinde olduğuna dair bilgiler kamuoyuna yansımıştı. Söz konusu akıllı saat Android Wear işletim sistemiyle çalışacak ve 360x360p çözünürlüğünde yuvarlak ekrana sahip olacağı öne sürüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.