Silikon ile kalça büyütme nasıl yapılır?

Silikon ile kalça büyütme nasıl yapılır?

​Kesi kullanılmadan yetişkinlerde kepçe kulak sorunu tedavi edilebilmektedir.

 

Eğer erken teşhis edilmeyen kepçe kulak sorununda en az beş altı yaşına kadar beklenmeli ve bu yaşlarda çocuklara kepçe Kulak Estetiği Ankara ile operasyon yapılmalıdır. Çocuklarda ciddi travmalara yol açabilecek kepçe kulak sorunu okul döneminden önce yapılması daha uygundur. Kulak gelişimini tamamlamış çocuk ve yetişkinlere rahatlıkla kepçe kulak operasyonu gerçekleştirilebilir. Çoğu uzmanın görüşüne göre çocuklarda herhangi bir psikolojik travmaya yol açmaması için okul döneminden önce yapılması uygun görülmektedir.

Popo estetiğinde, popo küçültme, popo büyültme, popo dikleştirme gibi sınıflara ayrılan operasyonlar vardır. Popo dikleştirme ve popo büyültme operasyonlarında özellikle bu bölgede kullanılacak özel üretim silikonlar kullanılmakta ya da kişinin kendi yağ dokusundan alınarak bölgeye enjekte yöntemiyle yağ dokusu yerleştirilmektedir.

Popo Estetiği Ankara operasyonlarında Doç. Dr. Nedim Sarıfakıoğlu ve tecrübeli sağlık ekibi sayesinde operasyonlarınızda herhangi bir problem olmaz. Popo estetiğinde doktorun beceri ve tecrübesi oldukça önemlidir. Kullanılan yöntem ve malzemeler ile doktorun tecrübesi birleştiğinde başarılı sonuçlar alınmaktadır.

Popo estetiği operasyonlarından sonrası bir hafta on günlük bir süre içinde günlük yaşama rahatlıkla dönülebilir. Ama genelde doktorların tavsiye ettiği üzere erken dönemde oturmak ve yürümek popo estetiği operasyonlarından sonra yapılması daha uygun görüldüğünü belirtmektedirler.

Kadınların özellikle hamilelik dönemi geçiren kadınların karın bölgesinde biriken yağlardan kurtulmaları için Karın Estetiği Ankara ile yapılan birçok yöntem vardır. Bu yöntemlerin içinde spor egzersizleri, karın eritme programları ve operasyonel yönden yapılan karın germe uygulamalarıdır.

Karın germe operasyonu ile ilgili daha fazla bilgi isterseniz Doç. Dr. Nedim Sarıfakıoğlu ile görüşmek ve randevu almak için www.gestaltestetik.cominternet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca sitemiz üzerinden diğer hizmetlerimizle ilgili detaylı bilgiyi de kolaylıkla alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.