Sinsi planı ortaya çıktı

Sinsi planı ortaya çıktı

Sport Bild dergisi, UEFA’nın Almanya ile kapalı kapılar arkasında 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için anlaştığını iddia etti.

Avrupa'da Türkiye karşıtı bir hava yaratmaya çalışan Almanya şimdi de futbolda kirli oyunlar peşinde... Almanya'nın en büyük haftalık spor dergilerinden Sport Bild, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın kapalı kapılar ardında Almanya'ya verildiğini yazdı.

Habere göre Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Reinhard Grindel, UEFA Başkanı Ceferin ile görüştü ve işi bağladı. Türkiye'nin de talip olduğu şampiyona için Grindel'in, "Euro 2024 kesin bizim" diye her yerde konuşması üzerine ise Ceferin'in kendisini uyardığı belirtildi. Grindel'in bunun üzerine "akıllı" davranıp karar verilmemiş gibi davrandığını yazan dergi, "Gerçek ise çok farklı" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.