ŞOK 7 Mart 2020 Cumartesi Aktüel Ürünler Kataloğu

ŞOK 7 Mart 2020 Cumartesi Aktüel Ürünler Kataloğu

ŞOK aktüel hafta sonu indirimli ürünler kataloğunu yayınladı. ŞOK aktüel 7 Mart 2020 aktüel ürünler kampanyasında hangi ürünler satışa çıkacak? ŞOK market hafta sonu aktüel indirim detayları haberimizde yer alıyor.

ŞOK 7 MART 2020 CUMARTESİ AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU BU HAFTA

ŞOK aktüel bu hafta harika bir ürünün satışı ile kampanyasını başlatacak. ŞOK’da indirime girecek olan LG 43” full hd smart led tv bu haftaya özel sadece 2649 TL fiyatla satışa çıkacak. ŞOK’da her şey çok ucuz diyen marketimizde yine başka bir kategoride yer alan ürün çok uygun fiyatla raflardaki yerini alacak. 59,90 TL ve 99,90 TL fiyatla baskılı kilim desenli halı alabileceğiniz ŞOK aktüelde ev tekstili grubunda harika ürünler uygun fiyatlarla kampanyada satışa çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.