Şok Derik’te 2 PKK’li öldürüldü

Şok Derik’te 2 PKK’li öldürüldü

Derik ilçesine dün saat 21.00 sıralarında inen PKK’li silahlı grupların çukur kazıp barikat kurmasıyla başlayan ve halen devam eden çatışmalarda 2 PKK’ linin öldürüldüğü öğrenildi.

Derik ilçesine dün  saat 21.00 sıralarında inen PKK’li silahlı grupların çukur kazıp barikat kurmasıyla başlayan ve halen devam eden çatışmalarda 2 PKK’ linin öldürüldüğü öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre dün gece saat 21.00 sıralarında Derik’in Kale, Dağ, Cevizpınar ile Küçükpınar mahallerine inen PKK’li silahlı grupların, çukurlar kazıp barikat kurmaya başlamasıyla halkın büyük çoğunluğu ilçeyi terk etmişti.

Son gelen bilgilere göre, dünden bu yana devam eden çatışmalarda  2 PKK'linin öldürüldüğü öğrenildi.

Öte yandan Mardin Valiliği de konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Derik İlçemizde 19/02/2016 Cuma günü saat 21.00 sıralarında Bölücü Terör Örgütü Mensuplarınca güvenlik güçlerimize saldırıda bulunulması ve vatandaşlarımızın araçlarının gasp edilmesi üzerine güvenlik güçlerimizce Bölücü Terör Örgütü mensuplarının etkisiz hale getirilmesine yönelik operasyonlar icra edilmeye başlanmıştır.

Yapılan operasyonlarda 20/02/2016 Cumartesi saat 22.00 itibari ile iki (2)  Bölücü Terör Örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir.  Devam eden operasyonlarla ilgili olarak kamuoyunun bilgilendirilmesine devam edilecektir.” (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.