Şok Olacaksınız Bu Ünlüler İşsiz Kaldı

Şok Olacaksınız Bu Ünlüler İşsiz Kaldı

Meryem Uzerli ile Murat Yıldırım’ın başrollerinde oynadığı ‘Cesaret’ dizisine senaryo bulunamayınca olanlar oldu. ‘Cesaret’ dizisi yayın hayatına başlamadan proje iptal edildi. Duruma oldukça üzülen Meryem Uzerli ile Murat Yıldırım ise üzgün olduklarını..

Meryem Uzerli ile Murat Yıldırım’ın başrollerinde oynadığı ‘Cesaret’ dizisine senaryo bulunamayınca olanlar oldu. ‘Cesaret’ dizisi yayın hayatına başlamadan proje iptal edildi. Duruma oldukça üzülen Meryem Uzerli ile Murat Yıldırım ise üzgün olduklarını dile getirdiler.

‘Cesaret’ dizisine senaryo bulunamadığı ortaya çıkınca dizisi yayın hayatına başlamadan yayından kaldırıldı. Daha yayın hayatına başlamadan yayından kaldırılan Meryem Uzerli ile Murat Yıldırım’ın başrollerde olduğu ‘Cesaret’ dizisi böylelikle televizyon tarihine geçmiş oldu. Meryem Uzerli ile Murat Yıldırım'ın başrolünü paylaştığı dizi geçen sezon ekrana gelecekti. Ancak yazılan 10'a yakın senaryo beğenilmedi.
İstenilen oyuncu kadrosu kurulamadı. SENARİSTİ ÇIKARMIŞLARDI Dizinin en son senaristi 'Ezel', '20 dakika' ve 'Uçurum'u yazan Kerem Deren'di. Ancak ünlü senarist de kadrodan çekildi.
"UZUN VE KÖTÜ BİR SÜREÇ GEÇİRDİK" Ardından şu açıklamayı yaptı: 'Murat ve Meryem'in oynayacağı artık Kod Adı ne olduğunu bilmediğim işi biz yazamayacağız. Uzun ve kötü bir süreç geçirdik. Ne yaptıysak olmadı. Hayallerimiz yapımcı yönetmen ve kanalın istekleriyle buluşmadı. Arkadaşlarımın yolu açık olsun.'

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.