Son Dakika Diyarbakır’ın eğitim sorunları masaya yatırıldı

Son Dakika Diyarbakır’ın eğitim sorunları masaya yatırıldı

Diyarbakır’da eğitim-öğretim alanında yaşanan sorunlar, Çınar’da gerçekleştirilen İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısında masaya yatırıldı.

Diyarbakır’da eğitim-öğretim alanında yaşanan sorunlar, Çınar’da gerçekleştirilen İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısında masaya yatırıldı. 
 

Diyarbakır’da kent genelindeki eğitim-öğretim ile ilgili tüm sorunlar, Çınar’da gerçekleştirilen İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısıyla masaya yatırıldı.

Çınar Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda yapılan toplantı, Diyarbakır Vali Yardımcısı Remzi Kattaş başkanlığında gerçekleştirildi.

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Hurata, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve 17 İlçe Milli Eğitim Müdürünün katıldığı toplantıda, ilçe müdürleri eğitim-öğretimde yaşanan sorunları ve ihtiyaçları dile getirdiler.

Müdürlerin sorunlarını dinleyen Kattaş, sorunlara dair çözüm önerilerinde bulundu.

Toplantıya ilişkin bir değerlendirme yapan Vali Yardımcısı Kattaş, “Eğitim sendikalarımızla yaptığımız toplantıdaki hususlar, eğitim-öğretim yılının gidişatı, özellikle sokağa çıkma yasağı olan yerlerdeki yavrularımızın kurslarla takviye edilmesi, ilçe merkezindeki memur ihtiyacı, başarı durumumuzun ilerlemesi için yapabileceğimiz çalışmalar, devamsız öğrencilerimizin okula devamına yönelik proje hazırlığımız, okul sporları, gençlerimizin spordaki başarılarının arttırılması ve yeteneklerinin ortaya çıkarılması, yatırımlar, bakım onarım, donatım konuları, baş tacı öğretmenlerimizin performanslarının ve memnuniyetlerinin arttırılması, öğrencilerimizin motivasyonu, ilçelerimizin istek ve talepleri gibi mevzular üzerinde değerlendirmelerde bulunduk, kararlar aldık.” dedi.

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Hurata ise bu tarz toplantıların verimli olacağını ve geleneksel hale gelebilecek şekilde tüm ilçelerde yapılacağını belirtti. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.