Star Tv Dizisi Kara Sevda 26.Bölüm 2.Fragmanı Yayında Nihan Ölüyormu ? İzle

Star Tv Dizisi Kara Sevda 26.Bölüm 2.Fragmanı Yayında Nihan Ölüyormu ? İzle

Star Dizisi Kara Sevda 26.Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı. Nihan Ölüyormu İntihar Eden Nihanın Son durumu Ne Nihanın İntihar Ettiğini Gören Kemal Çıldırıyor Emir Şimdi Ne Yapıcak Heyecan Dorukta Kemal Ne Yapacak

Nihan ve Kemal, Emir'in Ozan'a oynadığı cinayet oyununu kendilerine verilmiş olan anahtarın açtığı kasa içerisinde bulacaklar. Nihan Emir'e giderek, bu görüntüleri ona gösterir ve Emir artık çaresizdir. Bu oyunu artık ortaya çıkardığını düşünen Nihan ise artık Emir'i terk etmesinde herhangi bir engel olmadığını düşünerek hareket edecektir. Emir ise bunu engellemeye tabikide çalışacaktır.
Öte yandan Kemal'de gerçekten mutlu olmuştur. Kemal ile beraber yeniden bu oyunu sonlandırmak amacıyla ilk adımı atar Nihan fakat yine karşılarına Emir çıkacak ve yapacağı gereklikleri Nihan'a hatırlatacaktır.

Nihan bu sözler karşısında büyük bir şok geçirecektir fakat bu defa ailesine boyun eğmeyecek ve yoluna aynı şekilde Kemal ile devam edecektir. Ellerine geçen son görüntülerin ardından Ozan'ın suçsuz olduğu artık neredeyse kanıtlanmıştır ve Nihan bunu kesin olarak tespit etmeyi kafasına koyacaktır. Emir ise Nihan'ı her zaman yaptığı gibi durdurmaya çalışacaktır ve Kemal ile aralarındaki savaş ipi gerildikçe gerilecektir.

Son görüntüleri de ellerine almayı başaran Nihan ile Kemal'in mutlulukları artık içten içe bellidir. Hayata gelmiş yeni bir çocuk gibi mutlu olmuşturlar. Leyla ise onları gerçektende canı gönülden her zaman olduğu gibi destekleyecektir. Leyla'nın içindeki tedirginlik Emir'dir, Emir'in yapabilecekleri Nihan ile Kemal'e zarar verebileceğini düşünür. Kemal ise Emir'e şantaj yapan kişinin kesin olarak kim olduğunu öğrenmek isteyecektir, Emir'de kardeşi sandığı Tufan'ı sıkıştıracaktır.

----------------------------

EMir, kesin olarak her şeyi kendi kafasında tespit edene kadar sağ kolu Tufan'ı gerçekten de çok zor günler bekliyordur. Emir'in babası Galip ise Kemal'e kin besliyordur.




Bu kin ile beraber yine Kemal'in ailesine olan olacaktır. Nihan, Emir ile yolları ayırmak isteyecektir, bu durum evin dengesini bir anda sarsmaya yetecektir. Ozan ise bu olayın ardından Nihan'a sırt çevirecektir. Zeynep ise evde casusluk yapmaya bu olaylar yaşanırken de devam edecektir. Evde yaşanan bu olayların ardından büyük sırın ne olabileceği konusunda bir şeyler öğrenmek istiyordur artık. Zeynep yine bu zor günlerde Emir'in yanına gidecektir fakat Emir bu defa Zeynep'i reddecek onaylamayacaktır çünkü yaşananlar Emir'e de zor gelmiştir. 

Karen'i öldürdüğünü öğrenen ağabeyini ya polise ihbar edecek ya da bu gerçekten kaçıp, bu acı gerçeği omuzlarında hissedecektir. Kemal, polise gider ve ağabeyi Tarık'ı ihbar eder. Sabahın erken vakitlerinde baba ocağına giden Kemal Soydere, evinin kapısını çalar ve babasının kapıyı açtığını gördüğünde ağabeyi Tarık'ı hemen alıp gitmesi gerektiğini dile getirir. Babası bu durumdan çok şüphelenecektir ve neler olduğunu öğrenmek amacıyla Kemal'e sorular soracaktır.  

Kemal ise bu soruları yanıtsız bırakmak ister ilk fakat ardından ise tüm gerçekleri babasına söyler. Kemal'in annesi ise gerçekten de Tarık'ın birini vuracağına inanmaz. Öte yandan Tarık ise kardeşi Kemal ile yeniden yaka yakaya gelmiştir ve Kemal'e 'Bundan sonra senin gibi kardeşim yok, yazıklar olsun sana be' diyerek Kemal'e büyük bir tepki gösterir. Tarık, Kemal'in yapmış olduğu ihbardan dolayı artık Kemal'e karşı daha da nefret duymaktadır. Bunun yanında babası ve annesine her şeyi anlatan Kemal, annesi ve babası tarafından da büyük tepki görecektir. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.