Super Moms Beşiktaş Alışveriş Festivali Demet Akalın’la coştu

Super Moms Beşiktaş Alışveriş Festivali Demet Akalın’la coştu

Beşiktaş belediyesi Tarafından Düzenlenen Festivalda Beşiktaş Halkı Sanatçı Demet Akalın'la Çoştu . Barbaros Meydanında Hazırlanan Festival Çoşkuyla Bitti

Beşiktaş Belediyesi, Güzey Grup ortaklığıyla Barbaros Meydanı'nda hazırlanan “Super Moms Beşiktaş Alışveriş Festivali” etkinliği düzenledi. 3 gün sürecek olan etkinliğin ilk günü ünlü sanatçı Demet Akalın’ın verdiği ücretsiz halk konseri ile başladı. Konserde ünlü sanatçı Demet Akalın hem yaptığı danslarla, hem de hareketli şarkılarıyla alandaki kalabalığı coştururken, sahnede yer alan kadın ve erkek dansçılar da yaptığı dans gösterileriyle büyük ilgi gördü.

2014-2015 eğitim öğretim yılı döneminin sona ermesiyle karnelerini alan öğrenciler ise düzenlenen konserde gönüllerince eğlendi. Kimi öğrenci selfi çekerek anı ölümsüzleştirirken, kimi öğrenciler de ünlü sanatçı Demet Akalın ile sahnede hatıra fotoğrafı çekti. 

Festival kapsamında tüm halkın davetli olduğu belirtilirken etkinliğin hafta sonu 10.00-22.00 saatleri arasında devam edeceği ifade edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.