Survivor Gizem Kerimoğlu Biyografisi, Gizem Kerimoğlu Kimdir Nereli Sevgilisi Kim ?

Survivor Gizem Kerimoğlu Biyografisi, Gizem Kerimoğlu Kimdir Nereli Sevgilisi Kim ?

Survivor Gizem Kerimoğlu Biyografisi, Gizem Kerimoğlu Kimdir, Gizem Kerimoğlu Nereli, Gizem Kerimoğlu Sevgilisi, Survivor Gizem Kerimoğlu Hayatı, Gizem Kerimoğlu Kaç Yaşında, 30 Ekim 1988 İstanbul Fatih doğumlu olan Gizem Kerimoğlu; Bulgar göçmeni olan..

 

30 Ekim 1988 İstanbul Fatih doğumlu olan Gizem Kerimoğlu; Bulgaristanda zulumler çekmiş bir Türk göçmen ailesinin kızıdır.  Bir erkek kardeşi olan Kerimoğlu; çekirdek bir aileye sahiptir. 2015 yılında Deniz Erdem’den tiyatro oyunculuğu üzerine ders alması ve tiyatroya olan aşırı ilgisi ile oyunculuk deneyimlerine sahip olmak için çalışmaya başlamıştır. 2015 yılının sonlarına doğru 35,5 Akademi de oyunculuk eğitimine devam eden Gizem Kerimoğlu; 1.78 boyunda ve 58 kilodadır.

 

Bir dönem futbol oynayan Gizem Kerimoğlu; bu arada dizilerde oyunculuk yapmaya başlayarak deneyimini artırma çabası içerisindedir. Oldukça dikkat çekici bir fiziğe sahip olan Gizem Kerimoğlu; 2016 Survivor Yarışmasında Gönüllüler takımına seçilmiştir. TV 8 de 7 Şubatta başlayacak yarışma oldukça heyecanlı ve kıyasıya bir mücadele ile devam edecek gibi gözüküyor. Rakiplerin birbirini yenmek için ve ödül oyunları için gösterecekleri mücadelede sinirler gene çok fazla gerilecek.

Survivor Gönüllüler Takımı Biyografileri

Aylin Şallı Kimdir

Damla Can Kimdir

Efecan Dianzenza Kimdir

Gizem Kerimoğlu Kimdir

Gizem Memiç Kimdir

İbrahim Giydirir Kimdir

Nihal Candan Kimdir

Semih Öztürk Kimdir

Serkay Tütüncü Kimdir

Zafer Mete Kimdir

Survivor Ünlüler Takımı Biyografileri
 
Çağan Atakan Arslan Kimdir

Ebru Öztürk Kimdir

Eda Akkaya Kimdir

Ezgi Avcı Kimdir

İbrahim Yattara Kimdir

Nagihan Karadere Kimdir

Serkan Ercan Kimdir

Tuğba Özay Kimdir

Yılmaz Morgül Kimdir

Yunus Günçe Kimdir
Her sezon oldukça büyük izleme kitlesi yakalayan; Survivor 2016 macera ve hayatta kalma mücadelesi gösteren yarışmacının galibiyeti ile sonuçlanacak. Bakalım Gizem Kerimoğlu finale çıkabilecek mi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.