Survivor Nagihan Karadere Biyografisi, Survivor Nagihan Karadere Nereli Kimdir ?

Survivor Nagihan Karadere Biyografisi, Survivor Nagihan Karadere Nereli Kimdir ?

Survivor Nagihan Karadere Biyografisi, Survivor Nagihan Karadere Nereli, Survivor Nagihan Karadere Sevgilisi, Survivor Nagihan Karadere Kaç Yaşında, Survivor Nagihan Karadere Kimdir, Survivor Nagihan Karadere Hayatı, Survivor Nagihan Karadere Memleketi..

Survivor Nagihan Karadere Biyografisi, Survivor Nagihan Karadere Nereli, Survivor Nagihan Karadere Sevgilisi, Survivor Nagihan Karadere Kaç Yaşında, Survivor Nagihan Karadere Kimdir, Survivor Nagihan Karadere Hayatı, Survivor Nagihan Karadere Memleketi, Survivor Nagihan Karadere Doğum Tarihi işte detaylar.
 

Nagihan Karadere Biyografisi

1984 yılında Osmaniye’ye bağlı Kadirli ilçesinde doğmuştur. Fenerbahçe kulübünde yetişen Nagihan Karadere; atletizm dalında Türkiye’yi temsil eden milli atletlerdendir. Ünlü bir koşucu olan atlet; 13-14 Eylül 2003 yılında düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonasında Köstence’de 400 metre dalında altın madalya kazanan atlettir. Ayrıca 4x400 bayrak yarışını kazanarak gümüş madalya ve 4x100 bayrak yarışını da kazanmasıyla bronz madalya almıştır.

2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları olarak düzenlenen Çin’in Shenzhen kentinde4x400 bayrak yarışmasını kazanarak gümüş madalya kazanan Nagihan Karadere; aynı yarışmada 400 metre engelli koşu da bronz madalya kazanmıştır. Türk Milli takımında yer alan Karadere; bu sayede ülkesine iki madalya getirmiş oldu.
 

2012 Yaz olimpiyatları 400 metre engelli koşu yarışı elemelerinde hatalı çıkış yapması sonucu yarışma dışı bırakılan Nagihan Karadere; Londra Olimpiyat Stadyumu’nda yapılan elemelerde 4. Seride yarışmak üzere yerini alan 4 numaralı kulvarda olan Nagihan Karadere; çıkış tabanca sesini duymayarak koşuya erken başlaması sonucu yarış dışına atılması sonucunda hocaları ve Türk halkından özür dilemiştir.

Nagihan Karader; Survivor Yarışmasında ünlüler takımında yer almak üzere seçildi. Acun Ilıcalı’nın yıllardır süren ve merakla izleyici rekorları kıran yarışmasında hayat zorlukları ve macera dolu bir 3 ay geçirecek ve gönüllüler takımına karşı arkadaşları ile mücadele verecek Nagihan Karadere; performansı ile bakalım gözde yarışmacılardan olabilecek mi?

Survivor Gönüllüler Takımı Biyografileri

Aylin Şallı Kimdir

Damla Can Kimdir

Efecan Dianzenza Kimdir

Gizem Kerimoğlu Kimdir

Gizem Memiç Kimdir

İbrahim Giydirir Kimdir

Nihal Candan Kimdir

Semih Öztürk Kimdir

Serkay Tütüncü Kimdir

Zafer Mete Kimdir

Survivor Ünlüler Takımı Biyografileri
 
Çağan Atakan Arslan Kimdir

Ebru Öztürk Kimdir

Eda Akkaya Kimdir

Ezgi Avcı Kimdir

İbrahim Yattara Kimdir

Nagihan Karadere Kimdir

Serkan Ercan Kimdir

Tuğba Özay Kimdir

Yılmaz Morgül Kimdir

Yunus Günçe Kimdir 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.