Survivor Şarkı Yarışması ne Zaman? 3 Adam Survivor Taklitleri Şarkısı - Survivor Ödül Oyunu

Survivor Şarkı Yarışması ne Zaman? 3 Adam Survivor Taklitleri Şarkısı - Survivor Ödül Oyunu

Survivor 2016'da artık birleşme partisine sayılı saatler kaldı ve Survivor birleşme partisinde 3 Adam skecleri ve Survivor Şarkı yarışması, en çok merak edilenler arasında yer alıyor.

3 Adam Survivor Taklitleri, Survivor Şarkı Yarışması ne Zaman? Büyük Birleşme Partisi Son Dakika başlıklı haber konumuzda, 1 Mayıs Survivor birleşme partisi ve Survivor şarkı yarışmasına dair bilgiler yer alacaktır. Ayrıca, haber konumuzda 3 Adam skeclerine ve Survivor şarkı yarışmasına dair videolar paylaşılacaktır.

Survivor birleşme partisinde Survivor adasının konuğu olacak olan 3 adam (İbrahim Büyüka, Eser Yenerler ve Oğuzhan Koç) muhteşem skeçleri ile deyim yerindeyse Survivor birleşme partisinde izleyicileri gülme krizine sokacak. Muhteşem skeçler, yarışmacıların taklitleri ve daha bir çok özel görüntülerin yer alacağı 3 Adam Survivor skeçleri, yakın zamanda haber sayfamızda yer alacaktır.

25 Nisan 2016 akşamı Survivor kişisel dokunulmazlık oyununda birinci olan isim Avatar Atakan, ada konseyinde dördüncü ismi belirledi. Avatar Atakan, Gizem Kerimoğlu, Serkay Tütüncü ve Tuğba Özay'ın yanına dördüncü isim olarak Semih Öztürk'ü söyledi. Böylelikle, Survivor birleşme partisi öncesinde bu dört isimden birisi adaya veda eden isim olacak ve birleşme partisini göremeden adadan ayrılacak.

25 Nisan Bireysel Dokunulmazlık Oyununu kazanan yarışmacı belli oldu. Kişisel dokunulmazlık oyununda Tuğba Özay, eleme adayı olduğu için yarışmadı ve geri kalan yarışmacılar, bireysel dokunulmazlığı kazanmak için zorlu bir mücadeleye girdi. Bu akşam oynanan bireysel dokunulmazlık oyununu Avatar Atakan kazandı. Atakan, bireysel dokunulmazlık oyununu kazandığından dolayı eleme korkusu yaşamayacak ve dördüncü eleme adayını söyleme hakkına da sahip olacak. Gizem Kerimoğlu, Serkay Tütüncü ve Tuğba Özay'dan sonra dördüncü eleme adayını Avatar Atakan söyleyecek.

Bu akşam saat 20.00'da başlayan Survivor yarışmasında gönüllüler takımı ile ünlüler takımı ödül oyunu için yarışıyorlar. Oldukça zorlu bir parkurda görevlerini tamamlamak için yarışan iki takımdan biri bu yarışı kazanarak ödülün sahibi olacak. 25 Nisan Survivor Ödül Oyununu kim kazanacak soruları şimdiden merak konusu oldu. 

Survivor Ödül Oyunu Son Dakika

25 Nisan Survivor ödül oyununda şu an ünlüler takımı 10 -6 gönüllüler.. Ödül oyununu Ünlüler takımı kazandı.

Survivor birçok ülkede yapılmakta olan ve ülkemizde de Acun Ilıcalı yapımcılığı, sunuculuğu ve önderliği ile yapılan ve Tv8 ekranlarında yayınlanmakta olan oldukça zor ve uzun süren bir yarışmadır. Yarışmada her an her şey yaşanmaktadır. Yaşanan olaylar arasında genelde kavgalar, tartışmalar, hayatta kalma, oylama, sakatlıklar gibi olaylar yaşanmaktadır. Yaşanan olaylar seyirciler tarafından oldukça seri ve sıkı bir şekilde takip edilse de adada yaşanan tüm olaylar ne yazık ki paylaşılmıyor. Paylaşılmayan video ve gönderiler oldukça merak edilse de gerek Acun Ilıcalı’nın gerekse Tv8 web sitelerinde hızlı bir şekilde yayınlanmaktadır.

Adada yaşanan tüm olayların genel hatları itibarı ile merak edilmeye uygun, ülkemizde az yaşanabilecek ve yaşanma şansının oldukça düşük olaylardan ibaret olduğu görülmektedir. Yarışmada yapılan oylamalar ile zaman zaman oyuncular eksilse de kimi olağan üstü durumlarda oyuncu değişikliği, oyuncu diskalife edilme durumları, oyuncuların takım değişikliği yapma gibi durumları da bulunmaktadır. Bu tür durumların dokunulmazlık ve elenme gibi olaylara da herhangi bir etkisi bulunmamaktadır.

Survivor oyunundan en son elenen kişi ise Zafer isimli oyuncu olmuştur. Bu oyuncu yapmış olduğu kavga ve tartışma yüzünden oyundan atılmış olup, kavga ettiği diğer yarışmacı ise gönüllüler takımından ünlüler takımına geçiş yaptırılmıştır. Kimi kesimler tarafından Zafer isimli oyuncunun atılması iyi yorumlanmasa da kimi kesimler tarafından atılmasının iyi ve haklı bir durum olduğu savunulmaktadır. Ancak ortada en açık ve objektif bakıldığında görülen tek şeyin tehdit ve uyaranların oldukça açık ve gözle görülür bir biçimde ilerlemesinden kaynaklanmaktadır.

Durumun bu kadar hızlı ilerlediği bu yarışmada görülmekte olan bu tür davranışlara alışılmalı ve yapılmakta olan hareketlere daha çok dikkat edilmesi gerekmektedir. Bu tür oyunlarda oyuncuların yaptığı her kötü davranış her an elenmelerine ve bu zamana kadar gösterdikleri çabanın boşa gitmesine neden olacaktır.
Ayrıca bu denli zor ve dişli kurallar sahip olan yarışmanın barındırdığı oyunlarda insanın yapabileceği ve gösterebileceği davranışların fazlasıyla sınırına yaklaşmakta. Yarışmanın sahip olduğu oyunlar bir insanın dayanabileceği zorluklardan bir nebze de olsa daha fazla zorluk ile yarışmacıları zorlamakta ve test etmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.