Tarık Akanın Oğlu Dilim Varmadı Vasiyet Sorusuna

Tarık Akanın Oğlu Dilim Varmadı Vasiyet Sorusuna

Tarık Akan'ın oğlu Barış Üregül, Akan için 18 Eylül Pazar günü saat 14.00’te Muhsin Ertuğrul Tiyatrosu’nda cenaze töreni yapılacağını söyledi.

14 aylık akciğer kanseri tedavisinin ardından dün yattığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenilen sinema dünyasının usta oyuncusu Tarık Akan'ın oğlu Barış Üregül, Akan için 18 Eylül Pazar günü saat 14.00’te Muhsin Ertuğrul Tiyatrosu’nda cenaze töreni yapılacağını söyledi. Üregül, babası Akan’ın törenden sonra Teşvikiye Camii’nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Bakırköy Zuhuratbaba Mezarlığı’na defnedileceğini belirtti.

Tarık Akan’ın bir vasiyeti olup olmadığı sorusuna yanıt veren Üregül, “Babamın her zaman film çekmek istiyordu. Hastayken bile onun düşünceleri içerisindeydi. Ben duygusallaşmak istemiyorum zaten zor tutuyorum kendimi. Özel şeylere girersem tutamayacağım kendimi. Biz vasiyet konuşmadık, böyle bir şeye dilimizde varmadı. Hiçbir zaman da konuşmadık” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.